05-06-2020

Επιστροφή «Total Football» αυτή την Κυριακή στις 22:50

Total football

Τρεις μήνες και μία εβδομάδα μετά από την τελευταία φορά που είδαμε αγώνες ελληνικού πρωταθλήματος, η Super League ξαναρχίζει και μαζί της επιστρέφει το «Total Football» στην τηλεόραση του OPEN!

Αυτή την Κυριακή στις 22:50, ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN μας μεταφέρουν τη δράση και το ρεπορτάζ από τα πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League, καθώς και τις πρωτόγνωρες εικόνες από τα άδεια γήπεδα και τους πανηγυρισμούς με… αποστάσεις λόγω του Covid-19.

Τα σούπερ ντέρμπι της πρεμιέρας μπαίνουν στο μικροσκόπιο της εκπομπής, με όλο το δυναμισμό και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που την χαρακτηρίζει! Δείτε πρώτοι από την free to air τηλεόραση στο «Total Football» εκτεταμένα highlights από το ντέρμπι κορυφής, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το γήπεδο της Τούμπας, καθώς και το σχόλιο του Αλέξη Σπυρόπουλου, του Κώστα Βασιλόπουλου και του Σταύρου Κόλκα από τη Θεσσαλονίκη. Περίπου στις 23:20, αμέσως μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα από το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης από τους ρεπόρτερ του OPEN, Αλέξανδρο Ξενικάκη και Νικόλα Βασιλαρά.

Ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα, ο διευθυντής του sdna.gr, Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο διευθυντής της εφημερίδας Live Sport, Βασίλης Βέργης, αναλύουν την αγωνιστική εικόνα ομάδων και παικτών μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας και σχολιάζουν με το χαρακτηριστικό, αιχμηρό τους στιλ, ενώ ο επί σειρά ετών κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, διώχνει με την ανάλυσή του κάθε αμφιβολία από τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Παρακολουθήστε, επίσης, ρεπορτάζ και δηλώσεις από το ματς Άρης-ΟΦΗ και τα παιχνίδια των πλέι άουτ, αλλά και πολλά γκολ από τη Μπουντεσλίγκα.

Αυτή την Κυριακή, στις 22.50, βλέπουμε ξανά την μπάλα να κυλάει στο «Total Football», που προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, με χαρακτήρα και άποψη.