06-06-2020

Δέκα άνθρωποι του αθλητισμού στέλνουν μήνυμα κατά του ρατσιμού μέσω του «OPEN SPORT»!

Open Sport

Αυτό το Σάββατο στις 13:30 το «Open Sport» και δέκα άνθρωποι του αθλητισμού στέλνουν ηχηρό μήνυμα κατά του ρατσιμού! 

Πρώην και νυν αθλητές που είτε έχουν νιώσει στο πετσί τους τον ρατσισμό είτε είναι ευαισθητοποιημένοι από το γεγονός που συγκλονίζει τον κόσμο τις τελευταίες ημέρες, παίρνουν θέση στην εκπομπή του Open και αντιδρούν σε κάθε μορφή ρατσισμού.

Κάρλος Ζέκα, Τσούμπα Άκπομ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Ντέιβιντ Μπλατ, Κώστας Δουβαλίδης, Εμμανουήλ Καραλής, Αθηνά Κοϊνη, Νέρι Νιαγκουάρα, Πάτρικ Ογκουνσότο και Μάρκος Μαραγκουδάκης συμμετέχουν σε ένα συγκλονιστικό βίντεο με πολλά μηνύματα, που καταλήγει: "Μέχρι οι ζωές όλων να έχουν την ίδια σημασία και η ισότητα να είναι πραγματική, δεν μπορώ να αναπνεύσω"!

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας όλων των εποχών, Στέφανος  Τσιτσιπάς, μιλάει αποκλειστικά στο «Open Sport» και απαντάει σε μερικές... ασυνήθιστες ερωτήσεις που σκιαγραφούν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του.

Η ιστορία του Κόλιν Κάπερνικ που με μία συμβολική κίνηση άλλαξε για πάντα τον αθλητισμό στις ΗΠΑ και από αποδιοπομπαίος τράγος του NFL θεωρείται πια ο "Μάρτιν Λούθερ Κινγκ των σπορ".

Και βέβαια, πλούσιο ρεπορτάζ ενόψει της έναρξης των πλέι οφ της Super League με τα σούπερ ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και στο «Open Sport» της Κυριακής, όλα τα γκολ από τα παιχνίδια του Σαββάτου για τα πλέι οφ και πλέι άουτ αλλά και από τη Bundesliga.

 

Και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 13:30, το «Open Sport» με τον Μανώλη Σφακάκη συνδυάζει θέαμα, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε μία ιδανική αναλογία ενημέρωσης και ψυχαγωγίας!