14-07-2020

OpenMyCinema: Αγαπημένες ξένες ταινίες καθημερινά στο OPEN

Μια γενναία καρδιά - A Mighty Heart - Ξένη ταινία

#OpenMyCinema και τον Ιούλιο στο OPEN

 

 

Το καθημερινό μας ραντεβού με το  #OpenMyCinema συνεχίζεται και τον Ιούλιο, με αγαπημένες ξένες ταινίες!

 

 

Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00 αλλά και τα Σάββατα από τις 20.00 απολαμβάνουμε στο OPEN καθηλωτικές ταινίες δράσης, περιπέτειες που κόβουν την ανάσα αλλά και ξεκαρδιστικές κωμωδίες.

 

Αγαπημένοι ηθοποιοί σε μοναδικές ερμηνείες και σε ρόλους που τους χαρακτήρισαν, δράση και περιπέτεια που καθηλώνει αλλά και απολαυστικές ρομαντικές κομεντί για όλη την οικογένεια.

 

Ο μαγικός κόσμος του cinema έρχεται και τον Ιούλιο στο OPEN και είναι συναρπαστικός! 13 Ώρες: «οι Μυστικοί πράκτορες της Βεγγάζης» μια ταινία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα με εξαιρετικά δυνατές σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, «Με το κεφάλι ψηλά» με τον Ντουέιν Τζόνσον, το «The Score» με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Έντουαρτ Νόρτον και Μάρλον Μπράντο, αλλά και η «Γενναία Καρδιά» μια αληθινή ιστορία με την Αντζελίνα Τζολί που ήταν μάλιστα υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου, είναι μερικές μόνο από τις ταινίες που θα δούμε τον Ιούλιο στο OPEN!

 

Ειδικά τις Παρασκευές το OPEN έχει εξασφαλίσει για τους τηλεθεατές του ξεκαρδιστικές κωμωδίες για όλη την οικογένεια. Κάθε Παρασκευή στο #OpenMyCinema  έχουμε comedy nights και οι βραδιές κωμωδίας μας κρατούν την καλύτερη συντροφιά.

 

Ασκήσεις Ηρεμίας με τους  απολαυστικούς Τζακ Νίκολσον και Άνταμ Σάντλερ, ο Ροζ Πάνθηρας και ο Ροζ Πάνθηρας 2  με τον μοναδικό Στηβ Μάρτιν στο ρόλο του επιθεωρητή Κλουζό, καθώς και η Νύφη το Σκάσε με την Τζούλια Ρόμπερτς και τον Ρίτσαρντ Γκιρ είναι οι κωμωδίες που θα απολαύσουμε τα βράδια Παρασκευής στο OPEN.