20-07-2020

O Tάσος Δούσης και οι Εικόνες μας ταξιδεύουν στην Κέρκυρα

Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Κέρκυρα

O Τάσος Δούσης επισκέπτεται ένα μοναδικής ομορφιάς νησί του Ιονίου, την αρχοντική Κέρκυρα, και μας ταξιδεύει μέσα από μαγικές «Εικόνες» σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στη χώρα μας, απόψε στις 20.00 στο OPEN.

Στο νησί των Φαιάκων, σύμφωνα με τον Όμηρο, ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του «χάνονται» στα καντούνια της Παλιάς Πόλης, κάνουν ατελείωτες βόλτες στη Σπιανάδα, ακολουθούν τα βήματα των ποπολάρων στο Λιστόν -που κατασκευάστηκε κατά την γαλλική κατοχή από τον Ματιέ Ντε Λεσέψ, ο οποίος εμπνεύστηκε από την Rue De Rivoli στο Παρίσι-, και εντυπωσιάζονται από το κτίριο του Δημαρχείου, χτισμένο από πέτρα σε αναγεννησιακό ρυθμό, το οποίο στο παρελθόν ήταν η Στοά των Ευγενών.
Φυσικά δεν παραλείπουν να δοκιμάσουν παραδοσιακά πιάτα εξαιρετικής νοστιμιάς, καθώς η τοπική κουζίνα φημίζεται για τις γεύσεις της.

Στη συνέχεια ανακαλύπτουν το Αγγελόκαστρο και την Παλαιοκαστρίτσα και μαγεύονται από τις εξωτικής ομορφιάς παραλίες που επισκέπτονται.

 

Οι «Εικόνες» με τον Τάσο Δούση ανακαλύπτουν τα ωραιότερα μέρη της Κέρκυρας, κάνοντας μια «βουτιά» στην ιστορία του νησιού.

 

Δευτέρα 20/7 στις 20:00 το Α’ μέρος και Τρίτη 21/7 στις 20:00 το Β’ μέρος  από το συναρπαστικό ταξίδι στο Νησί Των Φαιάκων, στο OPEN.