22-07-2020

Education Leaders Awards 2020: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της Υβριδικής Τηλεόρασης του Open.

Education Leaders Awards 2020:
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της Υβριδικής Τηλεόρασης του
Open

Η πρώτη ψηφιακή τελετή απονομής βραβείων, Education Leaders Awards 2020, θα μεταδοθεί τη Δευτέρα  27 Ιουλίου στις 21:00 αποκλειστικά από την Υβριδική Τηλεόραση του Open.

 

Τα φετινά Education Leaders Awards, παρά το αιφνιδιαστικό ξέσπασμα της πανδημίας, συγκέντρωσαν εξαιρετικές υποψηφιότητες από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα και από κάθε περιοχή της χώρας μας, διατηρώντας ακλόνητο τον σκοπό τους που είναι να αναδεικνύουν και να επιβραβεύουν τις καλές πρακτικές στην Εκπαίδευση.
Αυτή τη χρονιά, η τελετή απονομής θα μεταδοθεί μέσω της Υβριδικής Τηλεόρασης του OPEN, τη Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ.

Με πρόεδρο της κριτικής επιτροπής την Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, π. Επίτροπο Ε.Ε. και π. Υπουργό και 36 μέλη – όλοι προσωπικότητες με ιδιαίτερο κύρος στον χώρο της εκπαίδευσης- η κριτική επιτροπή των Education Leaders Awards είχε εξαιρετικά δύσκολο ρόλο, καθώς κλήθηκε να αξιολογήσει περισσότερες από 200 υποψηφιότητες και να απονείμει βραβεία σε ιδρύματα και εκπαιδευτικούς, του Δημοσίου και του Ιδιωτικού τομέα, που ξεχώρισαν για την αριστεία τους, την ποιότητα των υπηρεσιών τους και τις καινοτόμες πρακτικές στην εκπαίδευση.

Σας περιμένουμε στο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς!

Μάθετε περισσότερα εδώ:

https://www.educationleadersawards.gr/

 

Υβριδική Τηλεόραση OPEN

https://www.tvopen.gr/