01-08-2020

Ο Τάσος Δούσης μας ταξιδεύει στη Μύκονο, με «Εικόνες» που μας μαγεύουν!

Τάσος Δούσης - Μύκονος

Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας μέσα από τη δική του ματιά τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, που αποτελούν πόλο έλξης τουριστών από όλο τον κόσμο.

Αυτή την εβδομάδα θα μοιραστεί μαζί μας μαγικές «Εικόνες» από το Νησί των Ανέμων στην καρδιά των Κυκλάδων, τη Μύκονο.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θαυμάζουν την καθηλωτική θέα από τους Μύλους, τους φρουρούς της Μυκόνου, απολαμβάνουν το διάσημο ηλιοβασίλεμα στο μοναδικό σκηνικό της Μικρής Βενετίας και κάνουν βόλτες στα διάσημα Ματογιάνια στη Χώρα, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της κοσμικής ζωής και έχουν περπατήσει οι μεγαλύτερο διεθνείς σταρ.

Στα εστιατόρια της κοσμοπολίτικης Μυκόνου μπορούμε να βρούμε όλες τις διεθνείς κουζίνες, στην καλύτερη μάλιστα εκδοχή τους, όμως για να σχηματίσουμε μια ολοκληρωμένη… εικόνα για τη γαστρονομία στο νησί, ο Τάσος Δούσης μας προτρέπει πρώτα να δοκιμάσουμε τις τοπικές λιχουδιές, στην αυθεντική εκδοχή τους.

Οι παραλίες της Μυκόνου είναι πολλές και εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Ο Τάσος Δούσης θα μας ξεναγήσει στις περισσότερες: από τον -πολύ αλλαγμένο τα τελευταία χρόνια- Πάνορμο και τη Φτελιά που αγαπούν οι kite surfers, μέχρι τον Άγιο Σώστη με την παρθένα ομορφιά του, αλλά και τον Φωκό με τα κρυστάλλινα, άγρια νερά.

 

«Εικόνες» από τη Μύκονο με τον Τάσο Δούση

Δευτέρα 3/8 και Τρίτη 4/8 στις 20:00 στο #OpenTv