01-08-2020

Ο 9ος κύκλος του «NCIS» έρχεται στο OPEN, Δευτέρα - Παρασκευή στις 23:00

NCIS 9ος κύκλος, δελτίο Τύπου

Στην κορυφή της τηλεθέασης στην Αμερική, με εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές και συγκλονιστικές ιστορίες γεμάτες ένταση και δράση, ο 9ος κύκλος της πιο δημοφιλούς αστυνομικής σειράς έρχεται στο OPEN από την Τρίτη 4 Αυγούστου.

 

Η ΟΜΑΔΑ

Ο Ειδικός Πράκτορας Τζέθρο Γκιμπς - λιγομίλητος, πολυμήχανος και πάντα αποτελεσματικός - ηγείται της πιο ελίτ ομάδας ερευνών NCIS, μιας ομάδας όπου το κάθε μέλος είναι ένα αναντικατάστατο κομμάτι στη διαλεύκανση των πιο σκοτεινών υποθέσεων.

 

Η ομάδα του Γκιμπς αποτελείται από τον Ειδικό Πράκτορα Άντονι Ντινότζο, έναν πρώην ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών με χαρακτηριστικό ένστικτο και χιούμορ, την ευφυή αλλά και ιδιόρρυθμη εγκληματολόγο Άμπι Σκιούτο, τον Ειδικό Πράκτορα Τίμοθι Μακγκί μεγαλοφυία στα κομπιούτερς και το διαδίκτυο, τη ριψοκίνδυνη Ζίνα Νταβίντ πρώην πράκτορα της Μοσάντ και τον Ντόναλντ Μάλαρντ έναν ιατρικό σύμβουλο που τα ξέρει όλα γιατί τα έχει δει όλα.

 

Ο 9ος ΚΥΚΛΟΣ

Στον 9ο κύκλο, η ομάδα θα βουτήξει σε επικίνδυνα νερά. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με παραβιάσεις σε στρατιωτικά απόρρητα και πρωτόκολλα ασφαλείας, με μια μυστική ομάδα σούπερ-ηρώων, με αποτρόπαια εγκλήματα και συμβόλαια θανάτου, με διεθνή κυκλώματα απαγωγών και με αμέτρητους προσωπικούς κινδύνους που ξεπερνούν τα όρια της αντοχής.

 

Από Τρίτη 4 Αυγούστου το NCIS είναι στο OPEN. Δευτέρα με Παρασκευή στις 23:00.