01-08-2020

OPEN SPORT 02.08.2020

Την Κυριακή το «Open Sport» θα έχει αέρα Κυκλάδων και ιταλικό χρώμα. Ακόμη θα ταξιδέψει ως τη Δανία για να συναντήσει έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες της Εθνικής Ελλάδας.

 

Η δράση δεν σταματάει κανένα Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στο Open Sport. Αυτή την Κυριακή 2/8 ο Γιώργος Τσαντάκης και το αθλητικό τμήμα του σταθμού, σας δίνουν  τη δυνατότητα:

-Να ενημερωθείτε για τα τελευταία μεταγραφικά νέα των ομάδων της Σούπερλιγκ.

-Να δείτε αποκλειστική συνέντευξη του Κάρλος Ζέκα, με αφορμή την ανακήρυξη του ως παίκτης της χρονιάς από τους φιλάθλους του πρωταθλήματος Δανίας.

-Να απολαύσετε τα γκολ από την τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και τη φιέστα τίτλου της Γιουβέντους στο ντέρμπι με τη Ρόμα.

-Να θαυμάσετε τον…Μπέντζαμιν Μπάτον του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος στα 39 του οδηγεί τη Μίλαν στην ευρωπαϊκή έξοδο.

-Να χειροκροτήσετε την ομάδα θαύμα της Serie A, την Αταλάντα, που θα παίξει και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας πετύχει 98 γκολ, 23 περισσότερα από την πρωταθλήτρια Γιουβέντους.

-Και τέλος να μπείτε σε mood διακοπών, καθώς η εκπομπή θα συνδεθεί ζωντανά με το πανέμορφο νησί της Ίου για το δημοφιλές καλοκαιρινό τουρνουά beach volley.

 

Την Κυριακή στις 13:30 όλη η αθλητική δράση σε Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο είναι μόνο στο Open Sport