08-10-2020

Πρεμιέρα για το Style Me Up

Style Me Up

Πρεμιέρα για το «Style Me Up», το συναρπαστικό παιχνίδι στιλιστικών μεταμορφώσεων με την Μαρία Μπακοδήμου, τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 14:45

«Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου» με τις κατευθύνσεις της πιο δυνατής ομάδας!

  

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί πως θα ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου για να ανανεωθείς; Φαντάσου μια ανανέωση στο στυλ σου που αναδεικνύει όλα τα δυνατά χαρακτηριστικά σου και πραγματικά… απογειώνει όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία σου.

Αυτός είναι ο στόχος του «Style Me Up»!

Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style Me Up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

Μαζί της τρία αγαπημένα πρόσωπα με μακρά πορεία στο χώρο της μόδας: η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος. Ο στόχος τους είναι κοινός: Να εντοπίσουν τους παίκτες που πραγματικά επιθυμούν μια ριζική αλλαγή και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τη «μεταμόρφωση» που ονειρεύονται.

Σε ρόλο κλειδί ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς, που με τις μοναδικές κατευθύνσεις του θα απογειώσει το στυλ των παικτών.

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή.

Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται.

Στο πρώτο επεισόδιο, μια ιστορία που συγκινεί και εμπνέει οδηγεί σε μια εντυπωσιακή αλλαγή λουκ και γίνεται η αφορμή για μια μεγάλη ανανέωση όχι μόνο εμφάνισης, αλλά και διάθεσης!

Το «Style Me Up» έρχεται στις οθόνες μας από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, και καθημερινά, στις 14.45 στο OPEN!

#StyleMeUp

#eisaiOPEN

Δήλωσε τη συμμετοχή σου ηλεκτρονικά στο www.tvopen.gr/stylemeup/form ή τηλεφωνικά στο 213 09 96 756 και γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!