09-10-2020

«Open Sport» το ΣΚ στις 13:40 με Τσιτσιπά, Εθνική, τελικούς ΝΒΑ, ντέρμπι «αιώνιο» και… Πανιώνιο

Μανώλης Σφακάκης

Η σύντομη διακοπή της Super League λόγω των υποχρεώσεων την Εθνικής Ομάδας αποτελεί ιδανική αφορμή για να εστιάσει το «Open Sport» σε όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας των ημερών.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, στις 13:40, ο Μανώλης Σφακάκης και η ομάδα του «Open Sport» μας υπόσχονται δύο ώρες γεμάτες αθλητική ψυχαγωγία.

Πρώτα από όλα η εκπομπή θα εστιάσει στο «φαινόμενο Τσιτσιπά» που είτε καταφέρει την απόλυτη υπέρβαση και προκριθεί στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, είτε υποκλιθεί στην ανωτερότητα του Νόβακ Τζόκοβιτς, θα έχει φτάσει εκεί που δεν έχει ξαναφτάσει κανένας Ελληνας. Ο πρώτος τίτλος σε Grand Slam είναι απλά θέμα χρόνου.

Το άλλο μεγάλο θέμα της ημέρας είναι βέβαια το ντέρμπι του μπάσκετ. Λίγες ώρες μετά από την κόρνα της λήξης ο Πρωταθλητής Ευρώπης και με τις δύο ομάδες, Δημήτρης Παπανικολάου, θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή για να καταθέσει την άποψή του για τη μάχη του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Και βέβαια, καθώς σε λίγες ώρες είναι πολύ πιθανό έχουμε την στέψη των Λέικερς, το «Open Sport» έχει ετοιμάσει μεγάλο αφιέρωμα στον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να αμφισβητήσει τον τίτλο του GOAT από τον Μάικλ Τζόρνταν. Τον Λεμπρόν Τζέιμς! 

Η Κυριακή είναι αφιερωμένη στις Εθνικές Ομάδες. Λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στον αγώνα Ελλάδα-Μολδαβία που θα μεταδοθεί από το OPEN, η εκπομπή θα μας βάλει στο κλίμα του παιχνιδιού με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές. Παράλληλα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλά γκολ από τα ματς του Σαββάτου σε όλη την Ευρώπη. Εκτός των Εθνικών Ομάδων, το «Open Sport» της Κυριακής θα κάνει focus στην συγκινητική ιστορία του Πανιώνιου. Το καμάρι της Νέας Σμύρνης περνάει δύσκολες στιγμές αλλά προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες του υποβιβασμού και ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας μιλούν στην κάμερα της εκπομπής.

 

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, τα μεσημέρια μας γεμίζουν με αθλητικό θέαμα από το «Open Sport».

 

 

#EisaiOpen