16-10-2020

Πρεμιέρα με συγκίνηση και εκπλήξεις για το «Γράμμα Για Σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Γράμμα για σένα - Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πρεμιέρα έκανε χθες το «Γράμμα για Σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο OPEN και συγκίνησε με τις συγκλονιστικές ιστορίες που έφερε στο φως.

 

To χθεσινό «Γράμμα Για Σένα» ξεκίνησε με την έκπληξη που ετοίμασαν στη Βίκυ οι συνεργάτες της, κάνοντάς την να συγκινηθεί βλέποντάς αγαπημένα της πρόσωπα. Η οικογένειά της αλλά και οι φίλοι της τής ευχήθηκαν καλή επιτυχία, δίνοντάς της όλη τη θετική τους ενέργεια.

Στην πρεμιέρα ξετυλίχθηκαν δύο πολύ συγκινητικές ιστορίες, με τους πρωταγωνιστές να παραδίδουν ένα πολύ προσωπικό γράμμα σε σημαντικά για αυτούς πρόσωπα.

Το άνοιγμα του πρώτου γράμματος έκρυβε τη συγγνώμη ενός γιου προς την μητέρα του.
Ο Ηλίας έκανε σκληρή αυτοκριτική και παραδέχτηκε ότι επέλεξε να κάνει τη ζωή του και σπαταλούσε τόσο τα δικά του χρήματα, όσο και αυτά που του έδινε η μητέρα του. Στην δύσκολη στιγμή που έμεινε χωρίς δουλειά και εισόδημα, επέστρεψε ως άσωτος υιός. Θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από την μητέρα του και να της δείξει την αγάπη του και την αφοσίωσή του.

Στη συνέχεια γνωρίσαμε έναν άνθρωπο παράδειγμα δύναμης ψυχής για όλους. Ο Χρήστος, ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, κατάφερε να κυριαρχήσει στον τομέα των πωλήσεων και να έχει μια άνετη ζωή. Ώσπου μια μέρα πριν από 12 χρόνια, λόγω μιας ασθένειας, έχασε την όρασή του. Ενώ στην αρχή έχασε το κουράγιο του, σταδιακά άλλαξε φιλοσοφία ζωής. Σε αυτή τη μεταστροφή βοήθησε η γυναίκα που στάθηκε στο πλάι του. Η Μαρίνα, η παραλήπτρια του γράμματος, παρότι για χρόνια αρνιόταν πεισματικά την ερωτική διεκδίκηση του Χρήστου, όταν έχασε το φως του αποφάσισε να τον παντρευτεί.

Ο Χρήστος θέλησε να της αφιερώσει το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» και η εκπομπή φρόντισε να το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Ο αγαπημένος Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε στο studio του «Γράμμα για Σένα» και μαζί με τον Χρήστο τραγούδησαν στη Μαρίνα, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά αλλά και τη συγκίνησή της.

 

Το «Γράμμα Για Σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου συγκινεί μέσα από συγκλoνιστικές ιστορίες συνανθρώπων μας.

Κάθε Πέμπτη στις 20:00 στο OPEN.

#GrammaGiaSena

#eisaiOPEN