21-10-2020

Το My Greece ταξιδεύει στην Τήνο

My Greece Τήνος


«My Greece»: Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει στην Τήνο αυτή την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 20:00 στο OPEN

 

 

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.

 

Στο «My Greece» η Δέσποινα μας συστήνει κάθε φορά διαφορετικά μέρη, αναδεικνύοντας την ιστορία και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα και γνωρίζει τους ανθρώπους του τόπου.

 

Συνοδοιπόρος της, ο chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που μοιράζεται τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας.

 

Το κάθε ταξίδι τους, μια εμπειρία με συναίσθημα, «μαγικές» εικόνες και εκπλήξεις που καταγράφει ο τηλεοπτικός φακός.

 

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, το «My Greece» ταξιδεύει στο νησί της Μεγαλόχαρης, την πανέμορφη Τήνο. Ένα οδοιπορικό στο αγαπημένο νησί και τα ιδιαίτερα χωριά του. Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι και μας αποκαλύπτει τι είναι αυτό που κάνει χιλιάδες ανθρώπους να επιλέγουν την Τήνο όχι μόνο για διακοπές αλλά και για καταφύγιο ζωής.

 

Από τον ονομαστό Πύργο, το χωριό του μαρμάρου και του θρυλικού Γιαννούλη Χαλεπά, ως τα ιδιαίτερα Υστέρνια, κι από το απόκοσμο τοπίο του χωριού Βώλαξ στην φιλόξενη και πανέμορφη Καρδιανή εκεί όπου συνυπάρχουν αρμονικά Ορθόδοξοι και Καθολικοί.

 

Στον επιβλητικό ναό της Ευαγγελίστριας η Δέσποινα Βανδή, συναντά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δωρόθεο και μιλούν για τα θαύματα της Μεγαλόχαρης  και την παρηγοριά που προσφέρει σε εκατομμύρια πιστούς που καταφεύγουν στη χάρη Της.

 

Στη συνέχεια η Δέσποινα με τον Βαγγέλη εξερευνούν την γαστρονομία του νησιού και δοκιμάζουν έναν ιδιαίτερο μουσακά με άγριες αγκινάρες ενώ ο Βαγγέλης μαγειρεύει ένα παραδοσιακό πιάτο της τηνιακής κουζίνας, ρεβύθια φρικασέ με μπακαλιάρο.

 

 

Ένα μαγικό ταξίδι στο πολύ όμορφο νησί του Αιγαίου, αυτή την Κυριακή στις 25 Οκτωβρίου στις 20.00 στο OPEN.

 

 

 

Το «My Greece» μας ταξιδεύει στις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας μας.

 

Aν θέλεις να εξερευνήσεις τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας, κάθε Κυριακή στις 20.00 είσαι OPEN.

 

 

#EisaiOpen

#OpenTv

#MyGreece

 

 

CONCEPT / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Δέσποινα Βανδή

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ / ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Βαγγέλης Δρίσκας

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κώστας Καπετανίδης

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΞΙΑ: Αγγελική Ρίζου

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Ανδρέας Ευσταθίου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: BARKINGWELL MEDIA