02-11-2020

Μια εβδομάδα με συναρπαστικές ξένες ταινίες έρχεται στο OPEN My Cinema

Ο πόλεμος των κόσμων - War Of The Worlds - Ξένη ταινία

Μια εβδομάδα με συναρπαστικές ξένες ταινίες έρχεται στο OPEN My Cinema

Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία του «Cinderella Man», σε πρώτη μετάδοση η καθηλωτική ταινία, υποψήφια για 8 Όσκαρ «VICE: Ο δεύτερος στην Ιεραρχία», που ξετυλίγει την πολιτική διαδρομή του θρυλικού αντιπρόεδρου των ΗΠΑ Ντικ Τσέινι, ο «Πόλεμος των Κόσμων» αλλά και η αγαπημένη ταινία animation, «Σρεκ ο τρίτος».

Κάθε μέρα στις 20:00 σινεμά στο σπίτι!

Cinderella Man - Ξένη ταινία
CINDERELLA MAN
Δευτέρα 2/11, στις 20:00
Αμερικανικής παραγωγής| Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ| Πρωταγωνιστούν: Ράσελ Κρόου, Ρενέ Ζελβέγκερ, Πολ Τζιαμάτι
Ο Ράσελ Κρόου υποδύεται τον εν αποστρατεία πυγμάχο Τζέιμς Μπράντοκ, ο οποίος μετά το κραχ του 1929 για να μπορέσει να βγάλει τα προς το ζην, παρά τους φόβους της συζύγου του (Ρενέ Ζελβέγκερ), επιστρέφει στο ρινγκ. Καταφέρνοντας να ανατρέψει όλα τα προγνωστικά, ανακηρύσσεται πρωταθλητής και γίνεται ίνδαλμα. Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.

VICE: Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ
Τρίτη 3/11
Στις 21:00
Υποψήφια για 8 Όσκαρ
Βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Άνταμ Μακ Κέι
Πρωταγωνιστούν Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς, Στιβ Καρέλ, Σαμ Ρόκγουελ
Η διαδρομή του αινιγματικού και αμφιλεγόμενου Ντικ Τσέινι από τη δεκαετία του 60 και το Γέιλ μέχρι και την πρώτη δεκαετία του 2000, όταν μετά από την πρόταση του Τζορτζ Μπους του νεότερου, ο Τσέινι αναδείχτηκε στον πολιτικά ισχυρότερο αντιπρόεδρο στην αμερικανική ιστορία. Αριστουργηματική ερμηνεία από τον «μεταμορφωμένο» για μια ακόμα φορά, χαρισματικό Κρίστιαν Μπέιλ.

Α ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Ο πόλεμος των κόσμων - War Of The Worlds - Ξένη ταινία
O ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ

Τετάρτη 4/11 στις 20.00
Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Ντακότα Φάνινγκ, Τιμ Ρόμπινς, Μιράντα Ότο
All star cast και περιπέτεια στα καλύτερά της! Όταν μια εξωγήινη φυλή επιτίθεται στη Γη και στους κατοίκους της χρησιμοποιώντας τεράστιες τρίποδες μηχανές, ο Ρέι, εργάτης σε αποβάθρα του Νιου Τζέρσι, προσπαθεί να διαφύγει μαζί με την 6χρονη κόρη του και τον έφηβο γιο του. Ο Ρέι και τα παιδιά του θα βρουν τελικά καταφύγιο στο υπόγειο ενός άλλου διασωθέντα, ο οποίος, όμως έχει κυριευτεί από πολεμικό ντελίριο εναντίον των εξωγήινων εισβολέων.

ΣΡΕΚ Ο ΤΡΙΤΟΣ
Παρασκευή 6/11, στις 20:00
-Στα ελληνικά
Όταν ο βασιλιάς του Πέρα Πέρα αρρωσταίνει, ο φυσικός του διάδοχος θεωρείται ότι δεν είναι άλλος από τον... σύζυγο της Φιόνα. Ο Σρεκ, φοβούμενος τις ευθύνες και τα βάσανα, με τη βοήθεια του φίλου του προσπαθεί να βρει τον σπασίκλα ξάδελφο Άρτσι και να τον πείσει ότι αυτός είναι ο κατάλληλος διάδοχος!