06-11-2020

Μία εβδομάδα με απολαυστικές ξένες ταινίες στο OPEN MY CINEMA

Σρεκ και εμείς καλύτερα - Shrek Forever After - Ξένη ταινία

Κάθε μέρα, στις 8 είναι η ώρα του κινηματογράφου στο #OpenMyCinema.


Αυτή την εβδομάδα κωμωδία και φαντασία εναλλάσσονται στις απολαυστικές ταινίες του OPEN MY CINEMA στις 8. «Γνωρίζοντας τον Ντέιβ», με τον ξεκαρδιστικό Έντι Μέρφι, η φανταστική περιπέτεια «Πτυχή στον Χρόνο», η γλυκιά κομεντί «Η Ζωή όπως την ξέρουμε» με τους Τζος Ντουχάμελ και Κάθριν Χέιγκλ και τέλος η αγαπημένη ταινία animation, «Σρεκ και Εμείς Καλύτερα» στα ελληνικά.

Κάθε μέρα στις 8 σινεμά στο σπίτι!

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΤΕΪΒ
Γνωρίζοντας τον Ντεϊβ - Meet Dave - Ξένη ταινία
Δευτέρα 09/11, στις 20:00
Με τους: Έντι Μέρφι, Ελίζαμπεθ Μπάνκς, Γκαμπριέλα Ούνιον
Ένα πλήρωμα λιλιπούτειων εξωγήινων πλοηγεί ένα διαστημόπλοιο που έχει ανθρώπινη μορφή. Ενώ προσπαθούν να σώσουν τον πλανήτη τους, οι εξωγήινοι αντιμετωπίζουν ένα καινούργιο πρόβλημα όταν το διαστημόπλοιο τους παίρνει ανθρώπινη μορφή και ερωτεύεται μια γήινη.

ΠΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
Πτυχή στο χρόνο - Wrinkle in Time - Ξένη ταινία
Τρίτη 10/11, στις 20:00
Με τους: Όπρα Ουίνφρι, Ρις Γουίδερσπουν, Μίντι Κάλινγκ, Ζακ Γαλυφιανάκης, Κρις Πάιν
Μετά την εξαφάνιση του επιστήμονα πατέρα της, τρία υπερφυσικά όντα, στέλνουν την Μεγκ, τον αδερφό της και τον φίλο της, στο διάστημα για να τον βρουν. Μέσω μιας πτυχής του χρόνου, μεταφέρονται σε τόπους πέρα από τη φαντασία τους όπου πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με το απόλυτο κακό.

Η ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ
Η Ζωή Όπως Την Ξέρουμε (Life as we know it)
Τετάρτη 11/11 στις 20.00
Με τους: Τζος Ντουχάμελ, Κάθριν Χέιγκλ, Μελίσα ΜακΚάρθι, Τζος Λούκας
Η Χόλι Μπέρενσον είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Έρικ Μέσερ ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν όμως θα γίνουν ξαφνικά συνκηδεμόνες της Σόφι, θα πρέπει όχι μόνο να συγκατοικήσουν, αλλά και να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους. 

ΣΡΕΚ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Σρεκ και εμείς καλύτερα - Shrek Forever After - Ξένη ταινία
Παρασκευή 13/11, στις 20:00 - στα ελληνικά
Ο Σρεκ είναι τώρα οικογενειάρχης και ζει την καλή ζωή με τη σύζυγό του Φιόνα και τα 3 παιδιά τους. Στα γενέθλιά του όμως, παθαίνει μια ξαφνική κρίση ηλικίας και νοσταλγώντας τα παλιά πείθεται από τον φιλόδοξο απατεώνα Ραμπελστίλσκιν να σβηστεί η τωρινή ύπαρξη του και να ξαναζήσει ως αμέριμνος δράκος έτοιμος για περιπέτειες. Χωρίς να το καταλάβει, ο Σρεκ θα βρεθεί παγιδευμένος στα αδίστακτα σχέδια του Ραμπελστίλσκιν και θα χρειαστεί τη βοήθεια των πραγματικών του φίλων για να τα καταφέρει.