09-11-2020

Style Me Up: Η Υβόννη Μπόσνιακ «μεταμόρφωσε» με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την 29χρονη Μαρίνα

Style Me Up

Η Μαρία Μπακοδήμου υποδέχεται καθημερινά στις 14:00 στο Style Me Up γυναίκες και άνδρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και να δουν τον εαυτό τους στην καλύτερη εκδοχή του.

Οι fashion experts -Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιάννης Λάσκος- εντοπίζουν τους παίκτες που ονειρεύονται μια ριζική ανανέωση και τους βοηθούν να πετύχουν μια εντυπωσιακή αλλαγή που θα τους ανανεώσει εμφανισιακά και ψυχολογικά, με την πολύτιμη βοήθεια του beauty expert Τρύφωνα Σαμαρά.

Στο σημερινό Style Me Up, τη βοήθεια των ειδικών ζήτησε η Μαρίνα -που συνήθως φορά ρούχα που δεν έχει η ίδια επιλέξει, καθώς το budget της για τέτοιες αγορές είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Δεν πηγαίνει για ψώνια και μετά από κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα έχει χάσει εντελώς την αυτοπεποίθησή της. 

Η Μαρίνα εμπιστεύτηκε για την αλλαγή της την Υβόννη, η οποία χωρίς δισταγμό ανέλαβε όχι μόνο να την κάνει μία “καινούρια”, αλλά και να της δείξει πώς μπορεί να συνδυάσει ακόμα και ρούχα που δεν έχει επιλέξει η ίδια για τον εαυτό της, ώστε να είναι μοντέρνα και stylish.

Στην αποκάλυψη όλοι έμειναν άφωνοι! Η Μαρίνα είδε τον εαυτό της όπως ποτέ ξανά και έφυγε από το Style Me Up με την ψυχολογία της να έχει απογειωθεί!