13-11-2020

Αυτό το Σαββατόβραδο θα είναι… Just the 2 of us!

J2US - 2ο live

Αυτό το Σαββατόβραδο θα είναι… JUST THE 2 OF US!

Πάμε δυνατά για το τρίτο LIVE με ασφάλεια και όλα τα μέτρα προστασίας!

 

Η  πιο αγαπημένη παρέα του Σαββατόβραδου επιστρέφει μετά μουσικής, με ανατρεπτικά ντουέτα και εκπλήξεις, με τους τηλεθεατές να συμμετέχουν από το σπίτι στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα μέσω twitter.

Έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για να είμαστε ξανά μαζί, με ασφάλεια, ο Νίκος Κοκλώνης μας δίνει ξανά ραντεβού LIVE αυτό το Σάββατο 14/11 στις 21:00.
Μαζί του η απολαυστική παρέα των κριτών, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, σχολιάζουν και βαθμολογούν τις ερμηνείες των παικτών, που προετοιμάζονται με coach τον Γιώργο Θεοφάνους.
Πέμπτος κριτής, όπως πάντα,  το τηλεοπτικό κοινό που μέσα από την εφαρμογή του OPEN, αλλά και με δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης ή sms, δίνει τη θετική του ψήφο στους αγαπημένους του διαγωνιζόμενους και συναποφασίζει με την κριτική επιτροπή ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το Just The 2 Of Us.
Τι εκπλήξεις μας ετοιμάζουν τα 13 ντουέτα μας και τι θα κάνουν για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να πάρουν το «εισιτήριο» για το επόμενο live;

 

Just The Two Of Us LIVE με τον Νίκο Κοκλώνη

 

Σάββατο στις 21:00, να είσαι OPEN!