13-11-2020

Οι καλύτερες ξένες ταινίες στο OPEN MY CINEMA

Rocky 3 - Ρόκι 3 ο θρίαμβος - Ξένη ταινία

Αυτή την εβδομάδα κωμωδία, δράση και φαντασία εναλλάσσονται στο OPEN MY CINEMA.

Ο «Ροζ πάνθηρας» με τον Στιβ Μάρτιν σε απολαυστικές περιπέτειες, η «Τιμωρός» με την Τζίνα Καράνο, η ταινία «Real steel» με τον Χιου Τζάκμαν, η Τζούλια Ρόμπερτς στην ταινία «Καθρέφτη καθρεφτάκι μου», το «Kung fu panda» σε ελληνική μεταγλώττιση και φυσικά η συνέχεια του αφιερώματος Rocky, με το «Rocky III» και «Rocky IV».

Κάθε μέρα σινεμά στο σπίτι!

Ο ροζ πάνθηρας | Ξένη ταινία
Ο ΡΟΖ ΠΑΝΘΗΡΑΣ
Δευτέρα 16/11, στις 20:00
Με τους: Στιβ Μάρτιν, Μπιγιόνσε, Ζαν Ρενό, Έμιλι Μόρτιμερ, Κέβιν Κλάιν
Όταν ένας διάσημος προπονητής δολοφονείται και το διαμάντι «Ροζ Πάνθηρας» εξαφανίζεται για ακόμα μια φορά, ο ατρόμητος και γκαφατζής επιθεωρητής Κλουζό αναλαμβάνει με τη βοήθεια του συνεργάτη του Ποντόν να βρει τον δολοφόνο και να ανακτήσει το χαμένο διαμάντι.

Η τιμωρός - Knock Out - Haywire - Ξένη ταινία
Η ΤΙΜΩΡΟΣ
Δευτέρα 16/11, στις 22:00
Πρωταγωνιστούν: Τζίνα Καράνο, Αντόνιο Μπαντέρας, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Μάικλ Ντάγκλας, Μάικλ Φασμπέντερ
Η Μάλορι Κέιν είναι μια νεαρή, σκληρή και όμορφη μυστική πράκτορας. Ο εκπαιδευτής της, Κένεθ, της αναθέτει επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, τις οποίες οι κυβερνήσεις επιθυμούν να μη γνωρίζουν.
Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα διάσωσης ενός ομήρου στη Βαρκελώνη, ο Κένεθ την στέλνει εσπευσμένα στο Δουβλίνο για να συνεργαστεί με έναν άλλο πράκτορα, τον αβρό και αυτάρεσκο Πολ. Όταν η επιχείρηση αποτυγχάνει και η Μάλορι ανακαλύπτει ότι την πρόδωσαν, όλα αλλάζουν. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσει όλες τις ικανότητές της αλλά και τις δυνάμεις της, για να ξεφύγει από ένα διεθνές ανθρωποκυνηγητό και να επιστρέψει στις ΗΠΑ. Στόχος της είναι να προστατέψει την οικογένειά της και να εκδικηθεί αυτούς που την πρόδωσαν.

Real Steel - Ξένη ταινία
REAL STEEL
Τρίτη 17/11, στις 20.00
Με τους: Χιου Τζάκμαν, Εβάντζελιν Λίλι, Ντακότα Γκόιο
Στο Ντιτρόιτ του κοντινού μέλλοντος το δημοφιλές άθλημα της πυγμαχίας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και στο ρινγκ μάχονται ρομπότ. Ένας παραγκωνισμένος πρώην μποξέρ βρίσκει ένα πρωταθλητή ρομπότ σε μια χωματερή και καταλαβαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να πάρει τη ρεβάνς.

Rocky 3 - Ρόκι 3 ο θρίαμβος - Ξένη ταινία
ROCKY III

Τρίτη 17/11, στις 22:45
Με τους: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τάλια Σάιρ, Μπαρτ Γιανγκ, Mr T.
Τρία χρόνια μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου ενάντια στον Απόλλο Κριντ, ο Ρόκυ Μπαλμπόα κατακτά άλλες 10 φορές τον παγκόσμιο τίτλο. Αγωνίζεται μόνο με εύκολους αντιπάλους μέχρι τη στιγμή που ένας πυγμάχος τον προκαλεί σε μάχη την οποία χάνει. Στις πιο δύσκολες στιγμές του ένας απροσδόκητος σύμμαχος εμφανίζεται για να τον στηρίξει.

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου - Mirror Mirror - Ξένη ταινία
ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΜΟΥ

Πέμπτη 19/11, στις 21:45
Με τους: Τζούλια Ρόμπερτς, Λίλι Κόλινς, Άρμι Χάμερ
Όταν η κακιά βασίλισσα κλέβει τον έλεγχο του βασιλείου μετά από συνωμοσία που προκαλεί το θάνατο του βασιλιά, η εξορισμένη πριγκίπισσα, κόρη του, θα ζητήσει τη βοήθεια από επτά πολυμήχανους επαναστάτες, για να κερδίσει πίσω το βασίλειο που της ανήκει δικαιωματικά.
Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερων κουστουμιών.

Kung Fu Panda - Κούνγκ Φου Πάντα - Ξένη ταινία
ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΠΑΝΤΑ
Σε ελληνική μεταγλώττιση
Παρασκευή 20/11, στις 20.00
Ένα χοντρό και τεμπέλικο πάντα, ο Πο, είναι λάτρης των πολεμικών τεχνών και ονειρεύεται μια μέρα να γίνει ο καλύτερος πολεμιστής. Όταν ένας σοφος δάσκαλος πολεμικών τεχνών ανακαλύπτει ότι αυτός είναι ο ''εκλεκτός'' που θα σώσει τη Κίνα, ο Πο ξεκινά τη σκληρή του εκπαίδευση.
Η ταινία προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Rocky 4 - Ρόκι 4 - Ξένη ταινία
ROCKY IV
Παρασκευή 20/11, στις 22:00
Με τους: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τάλια Σάιρ, Μπαρτ Γιάνγκ, Μπριγκίτε Νίλσεν, Ντολφ Λούντγκρεν
Ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής Ρόκυ Μπαλμπόα έρχεται αντιμέτωπος με έναν καινούριο διεκδικητή του τίτλου, τον σοβιετικό Ντρόγκο, ο οποίος σε έναν αγώνα τσακίζει τον φίλο του, Απόλλο Κριντ. Αποφασισμένος να κρατήσει τον τίτλο του αλλά και να πάρει εκδίκηση για τον φίλο του, ο Ρόκυ κατευθύνεται στη Σοβιετική Ένωση για την υπέρτατη μάχη.