18-11-2020

Ο πολυεκατομμυριούχος Dr Χάραλντ Σάιτζ έρχεται στο Γράμμα για σένα με το ιδιωτικό του τζετ για να βρει τον Έλληνα πατέρα του

Γράμμα για σένα - Χάραλντ Σάιτζ

Ο πολυεκατομμυριούχος Dr Χάραλντ Σάιτζ, του οποίου το όνομα συγκαταλέγεται στις λίστες των πιο επιτυχημένων επιχειρηματιών διεθνώς, με διασυνδέσεις με αστέρες του διεθνούς τζετ σετ , έρχεται στην Ελλάδα με το ιδιωτικό του τζετ για να αναζητήσει, μαζί με την Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Έλληνα πατέρα του, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου στις 20:00 στο «Γράμμα για σένα».

 

 

Αυτή την Πέμπτη στις 20:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει μαζί μας δύο γράμματα όπου θα φέρουν στο φως ιστορίες ζωής που θα συγκλονίσουν.

Η Μαριέττα, η αποστολέας του πρώτου γράμματος, είναι μια γυναίκα που δοκιμάζεται από την μέρα που γεννήθηκε. Πριν από λίγα χρόνια αντίκρυσε ξαφνικά τον πατέρα της νεκρό μπροστά της, βρέθηκε σε δεινή οικονομική κατάσταση, άστεγη στους δρόμους, έφερε μόνη της στον κόσμο ένα παιδί και σήμερα έρχεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της έξωσης.  Η ίδια επιλέγει να στείλει γράμμα στην τυφλή μητέρα της. Τι είναι αυτό που θα συμβεί και η μητέρα της θα την αιφνιδιάσει;

Ο αποστολέας του δεύτερου γράμματος είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που από πωλητής σκουπών κατάφερε σήμερα να είναι πολυεκατομμυριούχος και η εταιρία του να κάνει τζίρο 200.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Dr Χάραλντ Σάιτζ γεννήθηκε στη Γερμανία και τα φτωχικά παιδικά του χρόνια τα έζησε δίπλα στις εθισμένες στο αλκοόλ μητέρα και γιαγιά του. Ο ίδιος υπέστη εκφοβισμό για την εξωτερική του εμφάνιση και έμαθε στη ζωή να πορεύεται μόνος. Το μυαλό του και οι ιδέες του τον εκτόξευσαν επιχειρηματικά και έφτασε να συγκαταλέγεται στις κορυφαίες λίστες επιχειρηματιών στον κόσμο και να ποζάρει δίπλα σε αστέρες του διεθνούς τζετ σετ.

Ο Χάραλντ έρχεται σήμερα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να εντοπίσει για πρώτη φορά τα ίχνη του Έλληνα πατέρα του, που τον εγκατέλειψε μωρό και δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για εκείνον. Θα προλάβει ή μήπως άργησε να τον αναζητήσει;

Το γράμμα φτάνει στα χέρια των δυο αδερφών του, που και εκείνοι εγκαταλείφθηκαν από τον πατέρα τους και η επιβίωσή τους είναι δύσκολη μέχρι και σήμερα.

Μια πρώτη συνάντηση που θα λυγίσει και τον πιο σκληρό!

Η συγκινητική συνέχεια επί της οθόνης…

 

#GrammaGiaSena

#EisaiOpen