19-11-2020

Γράμμα για σένα : Η Βίκυ Χατζηβασιλείου καλεσμένη στο Ευτυχείτε και την Κατερίνα Καινούργιου

Γράμμα για σένα - Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου στο «Ευτυχείτε»

 

 

 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήταν σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία μίλησε για τη συγκλονιστική ιστορία πολυεκατομμυριούχου που αναζητά τον Έλληνα πατέρα του μέσα από το «Γράμμα για σένα».

 

Απόψε στις 20:00, το «Γράμμα για σένα» έρχεται με ακόμα μία ιστορία που θα συγκινήσει.
Η Βίκυ υποδέχεται τον Χάραλντ Σάιτζ, έναν πολυεκατομμυριούχο επιχειρηματία που ψάχνει να βρει τον Έλληνα πατέρα του.
Ο Χάραλντ γεννήθηκε στη Γερμανία από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα, ο οποίος όμως τους εγκατέλειψε όταν ο Χάραλντ ήταν μόλις 3 ετών. Η μητέρα του τού είπε πως ο πατέρας του τους εγκατέλειψε γιατί γύρισε στην σύζυγό του στην Ελλάδα.
Ο Χάραλντ πάλεψε πολύ στη ζωή του, αλλά σύντομα είδε τους κόπους του να ανταμείβονται και ξεκινώντας ως πλασιέ για σκούπες, κατάφερε να χτίσει μια επιχείρηση-κολοσσό.
Ήρθε στην Ελλάδα με το ιδιωτικό του τζετ για να συναντήσει τη Βίκυ και με τη βοήθειά της να προσπαθήσει να βρει τον πατέρα του.
Η ζωή, όμως, του επεφύλασσε άλλη μία έκπληξη. Στο πλατό θα συναντήσει τα δυο του αδέλφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα του και οι στιγμές που θα διαδραματιστούν θα είναι είναι ιδιαίτερα έντονες.
Όπως αποκάλυψε η Βίκυ στο «Ευτυχείτε», μετά από αυτή την απρόσμενη συνάντηση ο Χάραλντ ψάχνει να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα για να μπορεί να βρίσκεται πιο συχνά κοντά στην οικογένειά του.

 

Το «Γράμμα για σένα» συνεχίζει να φέρνει κοντά τους ανθρώπους και να χαρίζει συναισθήματα συγκίνησης, αγάπης και λύτρωσης.