19-11-2020

Το Σαββατόβραδο θα γίνει του… Just The 2 Of Us

J2US - 3ο live

Μουσική, εκπλήξεις και ρεσιτάλ ερμηνείας έρχονται να μας κάνουν την καλύτερη παρέα το βράδυ του Σαββάτου, στις 21:00, στο OPEN.

 

To περασμένο Σάββατο, το Just The 2 Of Us μας ταξίδεψε από το Bollywood μέχρι το Moulin Rouge, είδαμε εμφανίσεις… εξ’ ουρανού και ακούσαμε μεγάλες επιτυχίες.

Αυτό το Σάββατο στις 21:00, το πιο ανατρεπτικό μουσικό σόου επιστρέφει Live για να μπούμε όλοι μαζί στην πιο μεγάλη και κεφάτη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, μια παρέα που επικοινωνεί μέσω twitter, σχολιάζοντας non stop στιγμές και ερμηνείες.

Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα και μια απολαυστική βραδιά ξεκινά!

12 ζευγάρια δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να «κερδίσουν» την κριτική μας επιτροπή -Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή- και να αποσπάσουν μια καλή βαθμολογία.
Πέμπτος κριτής είναι το τηλεοπτικό κοινό που, από το σπίτι, δωρεάν μέσα από το application του OPEN, αλλά και μέσω τηλεφώνου ή sms, δίνει τη θετική του ψήφο στο ζευγάρι που θέλει να παραμείνει και στο επόμενο Live.

Κριτές και τηλεθεατές αποφασίζουν 50-50 για ποιο ζευγάρι θα ολοκληρωθεί το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι στο Just The 2 Of Us.

Όμως στο #j2US τίποτα δεν είναι αναμενόμενο. Τι μας ετοιμάζουν αυτή την εβδομάδα ο Νίκος Κοκλώνης και η παρέα του;

#J2US #Live

Κάθε Σάββατο στις 21:00 #eisaiOPEN