23-11-2020

Γράμμα για σένα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου σε νέα μέρα και ώρα

Γράμμα για σένα 25/11/2020

Γράμμα για σένα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου σε νέα μέρα και ώρα

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 22:15 στο OPEN.

 

H Μελίνα Μακρή μιλά για την εποχή που είχε πέσει θύμα εκφοβισμού και τα δύσκολα χρόνια που στιγμάτισαν τη ζωή της.
Η 19χρονη Βίκυ βρίσκεται αντιμέτωπη με τον πατέρα της, που την εγκατέλειψε όταν ήταν 14 μηνών.

 

Νέα μέρα, νέα ώρα, τα ίδια δυνατά συναισθήματα! Από αυτή την Τετάρτη και κάθε Τετάρτη στις 22:15 η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ξεδιπλώνει ιστορίες ζωής, που συγκλονίζουν, με αφετηρία τα συναισθηματικά φορτισμένα γράμματα που δέχεται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τους. Αυτή την εβδομάδα, τα γράμματα οδηγούν σε αποκαλύψεις και ανατροπές.

Η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή έχει αφήσει το δικό της μουσικό αποτύπωμα στην εγχώρια ποπ μουσική σκήνη, τα τελευταία δέκα χρόνια. Η ιδιαίτερη καλλιτεχνική της ματιά, το εκκεντρικό στυλ και το πηγαίο χαμόγελό της δίνουν την αίσθηση μιας χαρούμενης γυναίκας, που αγαπά να δημιουργεί μουσική και να διασκεδάζει το κοινό της. Η Μελίνα όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει μοιραστεί τα δύσκολα βιώματα που κρύβονται πίσω από το χαμόγελό της και, με αφορμή το γράμμα που λαμβάνει, ανοίγει την καρδιά της στη Βίκυ και μιλάει για πρώτη φορά για τα δύσκολα χρόνια που στιγμάτισαν τη ζωή της. Θυμάται τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωσε και μοιράζεται με τη Βίκυ πως για πολλά χρόνια επέστρεφε με δάκρυα στα μάτια στο σπίτι της. Ποιος είναι ο αποστολέας του γράμματός της;

Η 19χρονη Καίτη έρχεται στο «Γράμμα Για Σένα» από την Κύπρο μαζί με την μητέρα της με σκοπό να εντοπίσει τα ίχνη του Έλληνα πατέρα της. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 14 μηνών. Συνάντησε μόνο μια φορά τον πατέρα της, όταν ήταν πέντε ετών, και έκτοτε εκείνος χάθηκε από τη ζωή της. Τα τελευταία δέκα χρόνια τον αναζητά χωρίς αποτέλεσμα. Το μεγαλύτερό άγχος της είναι αν βρίσκεται στην ζωή. Τι συνέβη άραγε και εκείνος επέλεξε να απομακρυνθεί από τη μονάκριβη κόρη του; Θα δεχτεί απόψε να ανοίξει το γράμμα της; Οι εξελίξεις θα δοκιμάσουν τις αντοχές της 19χρονης Καίτης.

#GrammaGiaSena

Τετάρτη στις 22:15 #eisaiOPEN