26-11-2020

Γράμμα για σένα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δύο ιστορίες που συγκίνησαν στο χθεσινό επεισόδιο

Γράμμα για σένα - Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Γράμμα για σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

 

Η Μελίνα Μακρή βρέθηκε χθες στο «Γράμμα για σένα» και η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για το bullying που έχει δεχθεί, ενώ η 19χρονη Καίτη δεν κατάφερε να γνωρίσει τον πατέρα της που την εγκατέλειψε όταν ήταν 14 μηνών, αφού αυτός αρνήθηκε την οποιαδήποτε επαφή.

 

Η Μελίνα Μακρή, μοιράστηκε τα δύσκολα βιώματα που κρύβονται πίσω από το χαμόγελό της και με αφορμή το γράμμα που έλαβε, άνοιξε την καρδιά της στη Βίκυ για τα δύσκολα χρόνια που στιγμάτισαν τη ζωή της. Μίλησε για το bullying που είχε δεχθεί στα παιδικά της χρόνια αλλά και για τη βία από τους συμμαθητές της. «Με έπιασε από τα πόδια και με γύρισε ανάποδα», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.   

 

Η επόμενη ιστορία δεν είχε την κατάληξη που περίμενε η 19χρονη Καίτη, η οποία ήρθε στο «Γράμμα για σένα» από την Κύπρο μαζί με την μητέρα της με σκοπό να εντοπίσει τα ίχνη του Έλληνα πατέρα της. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 14 μηνών. Συνάντησε μόνο μια φορά τον πατέρα της, όταν ήταν πέντε ετών, και έκτοτε εκείνος χάθηκε από τη ζωή της. Τα τελευταία δέκα χρόνια τον αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα. Εκείνος χθες δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή αλλά αρκέστηκε να της στείλει ένα ηχητικό μήνυμα με το οποίο της ξεκαθάριζε πως δε θέλει να την δει ποτέ. «Θα πρέπει να ζήσουμε χωρίς να ιδωθούμε ποτέ» ήταν τα σκληρά λόγια του πατέρα της.

 

Κάθε Τετάρτη το «Γράμμα για σένα» παρουσιάζει ανθρώπινες ιστορίες που συγκινούν και δείχνουν το μεγαλείο ψυχής των πρωταγωνιστών.

 

«Γράμμα για σένα» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθε Τετάρτη στις 22.15 στο OPEN.

#GrammaGiaSena

Τετάρτη στις 22:15 #eisaiOPEN