30-11-2020

Πανδαισία γεύσεων στις Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Γλυκές Αλχημείες - Κέικ μπανάνας, σοκολατένια μους, ελβετική μαρέγκα, ρολό μαρέγκας με φράουλες

Ο Στέλιος κάθε Σάββατο στις 20.00 στο OPEN, μας προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι ανακάλυψης στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής. Μαζί του δημιουργούμε λαχταριστά επιδόρπια με ελάχιστα υλικά, αλλά και απαιτητικά γλυκά με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η μαγεία της ζαχαροπλαστικής αποκαλύπτεται μέσα από πέντε παρασκευές. Η αρχή γίνεται με το γλυκό που θα γίνει το αγαπημένο της οικογένειας και των παιδιών. Ένα λαχταριστό κέικ μπανάνας που θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς.

Στη συνέχεια ο Στέλιος γυρνάει στην αγαπημένη του σοκολάτα και φτιάχνει μια πλούσια σοκολατένια μους, έτσι ακριβώς όπως την έφτιαχναν οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας. Το πιο εύκολο και γρήγορο γλυκό για κέρασμα που υπόσχεται σίγουρη επιτυχία.

Σειρά έχει μια κλασσική και αγαπημένη συνταγή. Αφράτη Ελβετική μαρέγκα, με την οποία μπορούμε να στολίσουμε όλα μας τα γλυκά. Μία γλυκιά παρασκευή που θα μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε παντού.

Ο Στέλιος τη χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό ρολό μαρέγκας με φράουλες που κλέβει τις εντυπώσεις!

Οι χειμωνιάτικες φράουλες εμπνέουν τον Στέλιο για να φτιάξει μια σος από δυο μόνο υλικά και να συνοδεύσει το ρολό μαρέγκας, απογειώνοντας τη γεύση του. Ο Στέλιος και αυτό το Σάββατο δείχνει εύκολους τρόπους για λαχταριστά γλυκά.

Γλυκές Αλχημείες κάθε Σάββατο στις 20:00

#glykesalchimies_official

#eisaiOPEN