02-12-2020

Το «Just The 2 of Us» έρχεται με πολλές εκπλήξεις αυτό το Σάββατο και καλεσμένο τον μοναδικό Βασίλη Καρρά

J2US - 5ο live

Ανατρεπτικό. Εκρηκτικό. Απολαυστικό! Το «Just The 2 of Us» έρχεται με πολλές εκπλήξεις αυτό το Σάββατο και υποδέχεται στην σκηνή τον μοναδικό Βασίλη Καρρά.

 

Το προηγούμενο Σάββατο έκλεψε την παράσταση με απολαυστικές ερμηνείες , «τρένταρε» με περισσότερα από 70.000 tweets, μοίρασε πλούσια δώρα και μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά, σε μια βραδιά γεμάτη κέφι και διασκέδαση.

Αυτή την εβδομάδα το «Just The 2 of Us» έρχεται ακόμα πιο δυναμικό και υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις και ρεσιτάλ….ερμηνείας!

O Νίκος Κοκλώνης σε αυτό το live υποδέχεται έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, έναν αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή που ξέρει τι σημαίνει αληθινή διασκέδαση.

Στη σκηνή του «Just The 2 of Us» ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς θα τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες απογειώνοντας τη βραδιά !

Τα ζευγάρια πια έχουν φτάσει στην τελική δεκάδα και ο δρόμος προς τον τελικό επιφυλάσσει…εκπλήξεις και ανατροπές! Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί και είναι έτοιμοι να τους δυσκολέψουν, αφού οι απαιτήσεις όλο και μεγαλώνουν.

Θα αντιδράσει στις βαθμολογίες και τα σχόλια των κριτών για την απόδοση των παικτών ο coach τους, Γιώργος Θεοφάνους; Ποια ζευγάρια θα κερδίσουν την αποδοχή της κριτικής επιτροπής και του κοινού και ποια θα κινδυνεύσουν; Ποιο από αυτά θα αποχωρήσει από το show;

Ο Νίκος Κοκλώνης και η πιο απολαυστική παρέα του J2US έρχονται για να απογειώσουν και αυτό το Σαββατόβραδο.

Το Σάββατο στις 21:00 να #eisaiOPEN

           Το #J2US έρχεται LIVE!