03-12-2020

To «Γράμμα για σένα» για ακόμα ένα βράδυ συγκίνησε και χάρισε μοναδικές στιγμές

Γράμμα για σένα - Βίκυ Χατζηβασιλείου

«Γράμμα για σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

 

To «Γράμμα για σένα» για ακόμα ένα βράδυ συγκίνησε και χάρισε μοναδικές στιγμές

 

Η Λουκία, η αποστολέας του πρώτου γράμματος, εξομολογήθηκε τον ανομολόγητο έρωτά της στον Μιχάλη, τον προσωπικό οδηγό της. Μια γυναίκα που από τα χέρια της πέρασαν πάρα πολλά χρήματα για να καταλήξουν να χαθούν με τον πιο άδοξο τρόπο. Μετά από το πρόβλημα της υγείας της μέτρησε ανθρώπους και συμπεριφορές. Στο «Γράμμα για σένα» ήρθε για να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Μιχάλη και να του πει ό,τι δεν είχε καταφέρει να του πει όλα αυτά τα χρόνια. Όταν ο Μιχάλης έλαβε το γράμμα πίστεψε πως το στέλνει η κόρη του με την οποία δεν μιλάει τα τελευταία τρία χρόνια. Στο πλατό όμως τον περίμενε μια έκπληξη! Συγκινημένος έκανε λόγο για έναν πλατωνικό έρωτα που δεν εκφράστηκε ποτέ εδώ και 25 χρόνια.

  

Η επόμενη ιστορία ήταν το ευχαριστώ του Δημήτρη Μαχαίρα, του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό,  στον Νίκο που δεν τον εγκατέλειψε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, αλλά αντιθέτως  ήταν καθημερινά δίπλα του.

Ο Δημήτρης πριν λίγες εβδομάδες νόσησε και ο ίδιος από κορωνοϊό, όπως και η μητέρα του. Η ασυμπτωματική μητέρα του μάλιστα έχασε τη ζωή της μέσα σε λίγες μέρες. Ένας άνθρωπος ήταν δίπλα του καθημερινά. Ο Νίκος, ένας θαυμαστής του, που τον άκουγε στο ραδιόφωνο. Ο Νίκος διατηρεί φούρνο στα Πετράλωνα και καθημερινά πήγαινε στο σπίτι του Δημήτρη στη Δραπετσώνα για να του αφήσει τα απαραίτητα τρόφιμα.

Στιγμές ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

 

Στο τρίτο μέρος της εκπομπής η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε με τον Καβαλιώτη, Γιάννη Κανίογλου.  Έναν υπέροχο άνθρωπο που τα τελευταία 12 χρόνια έχει αφιερωθεί στον εθελοντισμό και έχει βάλει στόχο του να κάνει την καθημερινότητα πολλών παιδιών πιο όμορφη. Με το πινέλο του ζωγραφίζει αφιλοκερδώς και προσφέρει απλόχερα την χαρά. Έχει ζωγραφίσει πάρα πολλές σχολικές αίθουσες αλλά και αίθουσες ιδρυμάτων, σε όλη την Ελλάδα.

 

«ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθε Τετάρτη στις 22:15

 

 

#GrammaGiaSena

#EisaiOpen