07-12-2020

Το #openmycinema φέρνει για άλλη μια εβδομάδα απολαυστικό κινηματογράφο στις οθόνες του OPEN

Φόρεστ Γκαμπ - Forrest Gump - Ξένη ταινία

Μια δυνατή εβδομάδα έρχεται, με blockbuster ταινίες αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ανάμεσά τους, η ταινία των 6 Όσκαρ «Forrest Gump» με τον Τομ Χανκς να κερδίζει για τη συγκεκριμένη ταινία το Όσκαρ Α΄αντρικού ρόλου. Ακόμα θα δούμε τη συνέχεια της ιστορίας του Ρόκυ, με τον  Σιλβέστερ Σταλόνε να πρωταγωνιστεί στην blockbuster ταινία «CREED II».

 

Στο OpenMyCinema αυτή την εβδομάδα προβάλλονται ρομαντικές κωμωδίες όπως «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς», «οι Φήμες Λένε…» , «Άδεια Γάμου» αλλά και η οικογενειακή ταινία «Tomorrowland» με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ.

 

Η πιο ζεστή παρέα, κάθε βράδυ, στην οθόνη του OPEN.

Φόρεστ Γκαμπ - Forrest Gump - Ξένη ταινία
FORREST GUMP
Δευτέρα 7/12, στις 20:00

Με τους: Τομ Χανκς, Ρόμπιν Ράιτ, Γκάρι Σινίζ.

H ταινία κέρδισε 6 Όσκαρ με τον Τομ Χάνκς να κερδίζει το Όσκαρ Α’ αντρικού ρόλου.

Η πρόσφατη αμερικανική ιστορία, οι προεδρίες των Κένεντι και Τζόνσον, ο πόλεμος του Βιετνάμ, το σκάνδαλο του Γουότεργκεϊτ και άλλα σημαντικά γεγονότα που ξεδιπλώνονται μέσα από τις ιστορίες ενός ανθρώπου με 75 δείκτη IQ, του οποίου η μοναδική επιθυμία είναι να ξαναβρεθεί με την παιδική του αγάπη.

Η εκδίκηση της ξανθιάς-Legally blonde– ξένη ταινία
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ

Τρίτη 8/12, στις 20:00

Σκηνοθεσία Ρόμπερτ Λούκετιτς
Με τους: Ρις Γουίδερσπουν, Λουκ Ουίλσον, Σέλμα Μπλαίρ

Η Ελ, μια στυλάτη βασίλισσα της φοιτητικής της κοινότητας και φαινομενικά χαζοχαρούμενη… ξανθιά, όταν ο αγαπημένος της την εγκαταλείπει λέγοντάς της ότι δεν είναι αρκετά έξυπνη και αριστοκρατική, βάζει στόχο να μπει στη νομική του Χάρβαρντ για να του αποδείξει το αντίθετο.

Creed 2 - Ξένη ταινία
CREED II

Τρίτη 08/12, στις 22:00

Σκηνοθεσία: Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ
Με τους: Μάικλ Μπ.Τζόρνταν, Σιλβέστερ Σταλόνε, Τέσα Τόμσον, Ντολφ Λούντγκρεν.


Όταν ο γιος του Ρώσου πυγμάχου Ντρόγκο, που σκότωσε τον Απόλο Κριντ στο ρινγκ, προκαλεί τον Άδωνι σε έναν αγώνα, ο θάνατος του πατέρα του αρχίζει να στοιχειώνει και αυτόν και τον Ρόκυ. Σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του κι ενώ ετοιμάζεται να γίνει πατέρας, ο Άδωνις θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με φαντάσματα του παρελθόντος.

Οι φήμες λένε - Rumor has it - Ξένη ταινία
ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ…..
Τετάρτη 09/12, στις 20:00
Σκηνοθεσία: Ρομπ Ράινερ
Με τους: Τζένιφερ Άνιστον, Κέβιν Κόστνερ, Σίρλει Μακλέιν, Μίνα Σουβάρι
Η Σάρα Χάτινγκερ είναι απογοητευμένη από τη ζωή της. Το αγόρι της τής ζητάει να παντρευτούν και η ίδια συμφωνεί μην γνωρίζοντας αν αυτό πραγματικά θέλει. Η καριέρα της πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς το δημοσιογραφικό της δαιμόνιο έχει περιοριστεί στις στήλες αναγγελίας θανάτων των New York Times. Επιπλέον, η αδερφή της παντρεύεται και η Σάρα καλείται να παρευρεθεί στο γάμο και να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της. Η συνεύρεση όμως αυτή είναι, ίσως, το χειρότερο συμβάν στη ζωή της, μιας και αποτελεί το μαύρο πρόβατο της οικογένειας φέρνοντας τις σχέσεις της με τους δικούς της σε οριακό σημείο…

Άδεια Γάμου (License to wed)
ΑΔΕΙΑ ΓΑΜΟΥ
Πέμπτη 10/12, στις 20:00

Σκηνοθεσία: Κεν Κουάπις

Με τους: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μάντι Μουρ, Τζον Κραζίνσκι, Κρίστιν Τέιλορ

Οι πρόσφατα αρραβωνιασμένοι Μπεν Μέρφι και Σάντι Τζόουνς προσπαθούν να ζήσουν έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Εμπόδιο στα σχέδια τους αποτελεί η οικογενειακή εκκλησία της Σάντι, ο Άγιος Αυγουστίνος, μέσω του Αιδεσιμότατου Φρανκ που δεν σκοπεύει να ευλογήσει την ένωση του Μπεν και της Σάντι, πριν το ζευγάρι "περάσει" επιτυχώς μια σειρά από τεστ και να αποδείξει ότι είναι έτοιμο για γάμο. Απίστευτες καταστάσεις και γέλιο μέχρι δακρύων όταν ο Αιδεσιμότατος Φρανκ μπλέκεται συνέχεια στη ζωή τους. Θα τα καταφέρουν να μείνουν μαζί μετά από όλα αυτά;

Οδηγός για Singles - How to Be Single - Ξένη Ταινία
ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ SINGLES

Πέμπτη 10/12, στις 22:00

Σκηνοθεσία: Κρίστιαν Ντίτερ
Με τους: Ντακότα Τζόνσον, Ρέμπελ Γουίλσον, Άλισον Μπρι, Λέσλι Μαν

Υπάρχει ο σωστός τρόπος να είσαι single, υπάρχει ο λάθος τρόπος και μετά υπάρχει… η Άλις, η Ρόμπιν, η Λούσι, η Μέγκ, ο Τομ, ο Ντέιβιντ. Η Νέα Υόρκη είναι γεμάτη με μοναχικές καρδιές που ψάχνουν το κατάλληλο ταίρι, κάτι περιστασιακό ή κάτι ενδιάμεσο. Και κάπου ανάμεσα στα πειραχτικά μηνύματα και τις ανούσιες γνωριμίες, αυτό που έχουν κοινό όλοι αυτοί οι ανύπαντροι είναι η ανάγκη να μάθουν πως είναι να είσαι single. Το να κοιμάσαι από δω κι από κει σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, ποτέ δεν είχε τόση πολλή πλάκα.

Η χώρα του αύριο - Tomorrowland - Ξένη ταινία
TOMORROWLAND
Παρασκευή 11/12 στις 20:00

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ
Πρωταγωνιστούν: Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπριτ Ρόμπερτσον, Χιου Λόρι

Δεμένοι με ένα κοινό πεπρωμένο, μια έφηβη με μεγάλη επιστημονική περιέργεια και ένας πρώην εφευρέτης ιδιοφυΐα ξεκινούν μια αποστολή για να ανακαλύψουν τα μυστικά ενός τόπου που βρίσκεται κάπου στο χρόνο και στο χώρο και υπάρχει στη συλλογική μνήμη τους.

21 Jump Street | Ξένη ταινία
21 JUMP STREET

Παρασκευή 11/12, στις 22:45

Σκηνοθεσία: Φιλ Λορντ, Κρις Μίλερ

Πρωταγωνιστούν: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Τζόνα Χιλ, Μπρι Λάρσον, Ντίεβ Φράνκο, Ρόμπ Ριγκλ, Ice Cube
Μια μυστική αστυνομική μονάδα που αποτελείται από νεοσύλλεκτους αστυνομικούς, αναλαμβάνει να διεισδύσει σε ένα λύκειο για να ελέγξουν την παραβατικότητα των νέων. Μια σειρά όμως από ανατρεπτικές όσο και κωμικές καταστάσεις θα κάνει το έργο τους λίγο πιο δύσκολο απ’ότι φαντάζονταν.