22-12-2020

To πιο γιορτινό «Ευτυχείτε!» έρχεται την παραμονή των Χριστουγέννων

Παραμονή Χριστουγέννων - Ευτυχείτε!

To πιο γιορτινό «Ευτυχείτε!» έρχεται την παραμονή των Χριστουγέννων

 

 

Τα Χριστούγεννα έρχονται και όσο διαφορετικά και αν τα γιορτάσουμε φέτος, η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του «Ευτυχείτε!» θα είναι εδώ για να μας διασκεδάσουν και να μας μεταδώσουν το κέφι και την θετική τους ενέργεια.

 

Παραμονή Χριστουγέννων το «Ευτυχείτε!» μας εύχεται «Χρόνια Πολλά!» με το πιο πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα!

 

Η Κατερίνα ετοιμάζει το πιο λαμπερό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο στούντιο της εκπομπής και υποδέχεται τον Λευτέρη Πανταζή αλλά και τον Αναστάσιο Ράμμο που μας ξεσηκώνουν με τις μεγάλες τους επιτυχίες! Αγαπημένα τραγούδια από αγαπημένους καλλιτέχνες και το κέφι ανεβαίνει!

 

Η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου Αττικής, με μαέστρο την Εύη Χλωρού, συντονίζονται μέσω skype και λένε με έναν… μοναδικό τρόπο τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους που θα συγκινήσουν αλλά και θα μας κάνουν να γελάσουμε, είναι η Λένα Μαντά, ο Χρήστος Σαντικάι, ο Διονύσης Πρώιος αλλά και ο Πάρις Σκαρτσολιάς.

 

Στο «Ευτυχείτε!» όμως θα μάθουμε και όλο το παρασκήνιο του μεγάλου τελικού του Just the 2 of Us δια… στόματος Νίκου Κοκλώνη αλλά και Δέσποινας Βανδή!

 

Τέλος, δε θα μπορούσαν να λείπουν οι πιο πρωτότυπες συνταγές για το γιορτινό τραπέζι!

 

Η Κατερίνα Λένη ετοιμάζει τον μπουφέ των Χριστουγέννων με νοστιμιές που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

 

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα του «Ευτυχείτε!» μας εύχονται «Χρόνια Πολλά!», παραμονή Χριστουγέννων στις 09:50  στο OPEN.

 

 

#eutixeite

#opentv