24-12-2020

Το «Έλα Χαμογέλα» βάζει τα γιορτινά του

Έλα Χαμογέλα - Χριστούγεννα

Το «Έλα Χαμογέλα» μας λέει «Χρόνια Πολλά!» με τον πιο κεφάτο τρόπο! Σάββατο και Κυριακή δύο γιορτινές μέρες γεμάτες χορό, τραγούδι αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ.

 

Η εκπομπή δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, φοράει τα γιορτινά της και ετοιμάζει μια εκπομπή με πολλές εκπλήξεις. Η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη καλωσορίζουν στο studio την Ιωάννα Τούνη, η οποία ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για όλα. Ποια θέματα και ποια πρόσωπα «κλίκαρε» ο κόσμος το 2020, θέλοντας να μάθει πράγματα γι’ αυτούς και ποιες ήταν οι «κόντρες» ανάμεσα σε επώνυμους που μας απασχόλησαν; Ακόμα συνεντεύξεις που θα συζητηθούν περιλαμβάνει το…μενού του «Έλα Χαμογέλα»! Η Σίσσυ, ο Παύλος, ο Κωνσταντίνος και η Ελένη συζητούν μια… έρευνα που θα βάλει «φωτιά» στο πλατό. « Ποια είναι τα σημάδια, για να καταλάβεις ότι εκείνος ή εκείνη σε θέλει;» Μια σπαρταριστή ανάλυση από την μοναδική παρέα του « Έλα Χαμογέλα». Φυσικά τα μαθήματα τηλεκπαίδευσης με καθηγητή τον Παύλο Σταματόπουλο, αναδεικνύουν τον καλύτερο μαθητή! Ακόμα ο chef, Γιώργος Παπακώστας μας ετοιμάζει Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα.

Τέλος η Ειρήνη Παπαδοπούλου με την υπέροχη φωνή της έρχεται και μας ξεσηκώνει!

 

Την Κυριακή η εκπομπή επιχειρεί μια ανασκόπηση της χρονιάς, που είχε απ’ όλα.  Η ομάδα…σκαρώνει εκπλήξεις στους επώνυμους φίλους τους. Ακόμα το «Έλα Χαμογέλα» έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεντεύξεις από ανθρώπους της showbiz, που θα συζητηθούν. Ποια ήταν τα πρόσωπα της τηλεόρασης που μας…χάρισαν μέσα από ατάκες, «γκάφες» και πολλά άλλα περιστατικά, άφθονο γέλιο;  Ο καθηγητής Παύλος Σταματόπουλος…εξετάζει με αυστηρό ύφος την Σίσσυ, τον Κωνσταντίνο και την Ελένη, τεστάροντας τους σε ερωτήσεις που αφορούν στην ελληνική τηλεόραση. Αν τώρα θέλετε να μάθετε πως φλερτάρουν στα χρόνια του κορωνοιού μέσα από τα social media, το « Έλα Χαμογέλα» προχωρά σε σπαρταριστές αποκαλύψεις, μέσα από μια «έρευνα»! Ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος, μας ετοιμάζει νόστιμη σπιτική βασιλόπιτα, που όμοια της δεν θα έχετε γευτεί! Τέλος υποδεχόμαστε στην παρέα μας τον γνωστό και αγαπημένο ηθοποιό, Μέμο Μπεγνή, που μας εξομολογείται τα σχέδια του και μας μιλά για τη ζωή του.

 

Η Σίσσυ και η παρέα της μας εύχονται «Χρόνια Πολλά!», Σάββατο και Κυριακή στις 09:50 στο OPEN

 

#eisaiOPEN