31-12-2020

Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Ευτυχείτε!» με την Κατερίνα Καινούργιου στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν

Ευτυχείτε - Κατερίνα Καινούργιου

Στην κορυφή της τηλεθέασης το «Ευτυχείτε!» με την Κατερίνα Καινούργιου στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν

 

Με πρωτιά στο δυναμικό κοινό έκλεισε το πρώτο μισό της σεζόν για το «Ευτυχείτε!» και την Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

Οι τηλεθεατές έδειξαν σαφή προτίμηση στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε!» και την κατέταξαν στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 για το πρώτο τετράμηνο της σεζόν (Σεπτέμβριος -Δεκέμβριος) με ποσοστό 13,6 % (Το Πρωινό: 12,2%, Στη Φωλιά των ΚΟΥ ΚΟΥ: 12% , Love It: 10,8%, ALPHA Παντού: 10%, Ώρα για Μελέτη: 9,7%, Πάμε Δανάη: 6,6%)

 

 

Το «Ευτυχείτε!» είναι πρώτο και στις γυναίκες τόσο στο 25-44 με ποσοστό 15,1% όσο και στις γυναίκες 25-54 με ποσοστό 15,4%.

 

Σε μια τόσο ανταγωνιστική σεζόν το «Ευτυχείτε!» ξεχώρισε και κέρδισε τους τηλεθεατές σε μια εκπομπή που τα έχει όλα! Αποκλειστικά θέματα, πλούσιο ρεπορτάζ, λαμπερούς καλεσμένους και πάνω απ’όλα θετική διάθεση! Κάθε μήνα, από την αρχή της σεζόν, το «Ευτυχείτε!» καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό, κερδίζοντας την μάχη της τηλεθέασης. Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε και το μήνα Δεκέμβριο καταγράφοντας ποσοστό 13,6% στο δυναμικό κοινό.

 

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της, συνεχίζουν δυναμικά και με αισιοδοξία να μας λένε την πιο ζεστή «καλημέρα» Δευτέρα-Παρασκευή στις 9:50, με το πιο πλούσιο πρωινό.

 

 

#Eutixeite

Καθημερινά στις 9:50 #EisaiOpen