12-01-2021

Η εκπομπή «Into the Skin» και ο Γιώργος Μαυρίδης ταξιδεύουν στα βάθη του Αμαζονίου απόψε στις 23:30 στο OPEN

Δελτίο τύπου - Into the skin

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «Into the Skin» ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά της γης και αναζητάει τις ιστορίες  που κρύβονται πίσω από αυτά! Το «Into the Skin» ταξιδεύει σε δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη και συναντά φυλές και λαούς με ξεχωριστή κουλτούρα, μοναδικές συνήθειες και μια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Απόψε στις 23.30, ο Γιώργος επισκέπτεται τη φυλή Σατάρε Μόε, και συναντά τον «Σαμάνο» αρχηγό της. Εκεί δοκιμάζει το ρόφημα που «ξορκίζει το κακό» και παρακολουθεί  μια ιδιαίτερη τελετή που συγκλονίζει. Πρόκειται για μια παράδοση την οποία ακολουθούν τα μικρά αγόρια για να ανδρωθούν, φορώντας στα χέρια τους ψάθινα γάντια γεμάτα με μυρμήγκια.

 

Στο δρόμο για τη φυλή, περνάει δυο νύχτες στην καρδιά του Αμαζονίου ενώ μαζί με την ομάδα του αναζητά τα κέιμαν, το είδος κροκόδειλου που ζει στη ζούγκλα.

 

Σπάνια πανίδα, αχανή ζούγκλα, πολλές τροπικές βροχές και μυστηριώδη νερά κρύβει ο Αμαζόνιος. Το «Into the Skin» και ο Γιώργος Μαυρίδης, «χάνονται» στην άγρια ομορφιά της φύσης και μεταφέρουν στις οθόνες μας εικόνες που κόβουν την ανάσα.

 

«Into the Skin» με τον Γιώργο Μαυρίδη, απόψε στις 23:30 στο OPEN.

#IntoTheSkin

#OpenTv