22-01-2021

#OpenMyCinema απόψε με την ταινία κινουμένων σχεδίων «Μια Πάπια μα ποια Πάπια» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Μια πάπια μα ποια πάπια - Duck Duck Face - Ξένη ταινία

Το καθημερινό ραντεβού με το  #OpenMyCinema συνεχίζεται και κάθε Παρασκευή το OPEN έχει #Family Night, με ταινίες για όλη την οικογένεια.

 

 

Απόψε, Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στις 21:00 προβάλλεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση η ταινία κινουμένων σχεδίων «Μια Πάπια μα ποια Πάπια» σε ελληνική μεταγλώττιση.

 

 

Μια ταινία για όλη την οικογένεια με συγκινητικούς όσο και ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες, εντυπωσιακά ακροβατικά, φαντασμαγορικά εφέ και σκηνικά, που ακολουθεί μια… κατά λάθος παρέα στο πιο περιπετειώδες ταξίδι της.

 

Η ιστορία ξεκινά όταν δύο ορφανά παπάκια, η δυναμική, μόλις 16 ημερών Τσι και ο μικρότερος αδελφός της Τσάο, αποχωρίζονται από το σμήνος τους κατά λάθος εξαιτίας του φιγουρατζή Πενγκ, μιας αρσενικής χήνας που ως ελεύθερο πνεύμα και εργένης, μάλλον προτιμά τα παράτολμα εναέρια ακροβατικά, αντί να συμμετέχει στις προετοιμασίες των υπολοίπων για την ετήσια μετανάστευση. Τα φοβισμένα παπάκια ζητάνε τη βοήθεια του Πενγκ για να επιστρέψουν στο σμήνος τους, που όμως αδυνατεί να τα βοηθήσει λόγω ενός τραυματισμού. Μια περιπέτεια και για τους τρεις μόλις ξεκινά, αφού τώρα ο Πενγκ θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη πατρική φιγούρα που η Τσι και ο Τσάο θα μπορούσαν να έχουν ποτέ! Μια συγκινητική ιστορία που δείχνει τη δύναμη της οικογένειας και της πατρότητας!

Η ταινία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Κρίστοφερ Τζένκινς,  που έχει συνεργαστεί ως animator με τα μεγαλύτερα στούντιο κινουμένων σχεδίων για ταινίες του είδους που κέρδισαν πολλές φορές το Όσκαρ σε αυτήν την κατηγορία και σημείωσαν ρεκόρ εισπράξεων.

 

«Μια Πάπια μα ποια Πάπια» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση απόψε στις 21:00 στο #OpenMyCinema!