28-01-2021

Style Me Up: Ο Γιάννης Λάσκος άλλαξε το στιλ και τη διάθεση της Αλεξάνδρας!

Style Me Up

Σήμερα στο «Style Me Up» με τη Μαρία Μπακοδήμου ήρθε η Αλεξάνδρα, ζητώντας να βρει -εκτός από το χαμένο στυλ της- τη χαμένη αυτοεκτίμηση της. Η νεαρή κοπέλα όταν βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη αντικρίζει μια άλλη εικόνα από αυτή που βλέπουν όλοι οι άλλοι και θέλησε αυτό να το αλλάξει.

Τελικά αφέθηκε στον Γιάννη Λάσκο, που δήλωσε ότι τον εμπιστεύεται παραπάνω από την ίδια. Στο Mall η Αλεξάνδρα συνέχισε να βλέπει μόνο τα σημεία που δεν της αρέσουν. Μετά από πολλές δοκιμές, όμως, οι δυο τους βρήκαν ένα look νεανικό και μοντέρνο.

Ο Τρύφωνας παρακολούθησε όλα όσα έγιναν στο beauty από το σπίτι, αφού μια μικρή αδιαθεσία δεν του επέτρεψε να βρεθεί στο πλατό. Βέβαια ο ίδιος φάνηκε πεπεισμένος ότι τον ματιάσανε για να του πάρουν τη θέση. Δεν πτοήθηκε όμως στιγμή. Μπορεί το hairlook της παίκτριας να το επιμελήθηκε η βοηθός του, Αθηνά, αλλά ο ίδιος παρακολουθούσε από την οθόνη του καθ’όλη τη διάρκεια και με τα ρόλεϊ στο κεφάλι σχολίαζε ό,τι έβλεπε με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Έδωσε τα εύσημα στον Γιάννη Λάσκο, ο οποίος έπιασε και αυτός τη χτένα για να βοηθήσει την Αθηνά, αλλά ούτε ο Γιάννης ούτε η Αθηνά γλύτωσαν από τις παρατηρήσεις του και από τα….τραγούδια του. 

Τη στιγμή της αποκάλυψης, η Αλεξάνδρα, που περίμενε με αγωνία να δει τον καινούριο εαυτό της, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη χαρά της. Χαμογελώντας και χωρίς να πάρει στιγμή τα μάτια της από τον καθρέφτη, ευχαρίστησε θερμά τον Γιάννη Λάσκο, ενώ δήλωσε πώς δεν πίστευε στα μάτια της.