01-02-2021

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Δρίσκας - Κάθε μέρα σεφ

Μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή!

 

Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN

 

 

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το “Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα” είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

 Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

 «Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

 Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

 Σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου, στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ο Βαγγέλης μαγειρεύει λαχταριστά κοπανάκια κοτόπουλου με σάλτσα μπίρας και μουστάρδας καθώς και μία διαφορετική και αρωματική σαλάτα σελινόριζα με μήλο. Φτιάχνει σούπα με γλυκό τραχανά, ντομάτα και κρουτόν φέτας, αλλά και πένες με κολοκύθα, ψητό κοτόπουλο και τυρί. Για επιδόρπιο ο Βαγγέλης ετοιμάζει ένα εθιστικά νόστιμο εκμέκ κανταΐφι χωρίς ζάχαρη!

 Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, στο «Κάθε Μέρα Σεφ» ο Βαγγέλης φτιάχνει καταπληκτική κρεμμυδόπιτα με φέτα και μαυροκούκι. Στη συνέχεια μαγειρεύει μπαρδουνιώτικο κοτόπουλο, ένα πεντανόστιμο τοπικό πιάτο της Λακωνίας και δείχνει όλα τα μυστικά για τις σούπες βελουτέ δοκιμάζοντας βελουτέ πράσου με πατάτες και καβουρμά. Συνεχίζει με Rock Shrimps, ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα με γαρίδες παγκοσμίως και κλείνει γλυκά το επεισόδιο με ανατολίτικο γαλακτομπούρεκο με μεθυστικά αρώματα και μοναδική γεύση!

 Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!

 

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN