02-02-2021

#OpenMyCinema με συναρπαστικές ξένες ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση

Στη λήξη του χρόνου - Final Score - Ξένη ταινία

Ο μαγικός κόσμος του κινηματογράφου έρχεται κάθε μέρα στο  #OpenMyCinema, με καθηλωτικές ταινίες, αγαπημένους ηθοποιούς και ξεχωριστές ερμηνείες.

Ένας συναρπαστικός κόσμος γεμάτος δράση, συγκίνηση, περιπέτεια, γέλιο, αγωνία και  έρωτα έρχεται κάθε βράδυ στις οθόνες μας. Αυτή την εβδομάδα το #OpenMyCinema έχει τέσσερις συναρπαστικές ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση.

Απόψε, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 23:00 η καταιγιστική περιπέτεια «ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ- FINAL SCORE» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN, με τους Ντέιβ Μπατίστα, Πιρς Μπρόσναν, Ρέι Στίβενσον, Λάρα Πικ και Μάρτιν Φορντ.

Καθώς ο Μάικλ Νοξ, ένας πρώην στρατιωτικός, παρακολουθεί μέσα στο γήπεδο έναν αγώνα ποδοσφαίρου, μια ομάδα από εγκληματίες τον προσεγγίζει μέσα στο χώρο και του ζητά να βρει έναν άντρα ανάμεσα στους θεατές για να τους τον παραδώσει. Όταν τον εκβιάζουν πως αν δεν συμμορφωθεί θα πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά που έχουν τοποθετήσει στο γήπεδο σκοτώνοντας όλους τους θεατές, ο Μάικλ  συνειδητοποιεί ότι δεν έχει καθόλου χρόνο για χάσιμο… 

Μια εκρηκτική ταινία με πολύ γρήγορες εναλλαγές και την αδρεναλίνη να είναι συνεχώς «στο κόκκινο».

 Ο λαβύρινθος: Η τελική δοκιμασία - Maze Runner: The Death Cure - Ξένη ταινία

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 21:00 η τελευταία ταινία της τριλογίας του Λαβυρίνθου «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ: Η ΤΕΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ - THE MAZE RUNNER: DEATH CURE», σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN.

Στο επικό φινάλε της τριλογίας του Λαβύρινθου, ο Τομ και η ομάδα του βρίσκονται αντιμέτωποι  με την πιο επικίνδυνη αποστολή τους. Για να σώσουν τους φίλους τους πρέπει να καταφέρουν να μπουν σε μια ελεγχόμενη από τους εχθρούς τους πόλη, αντιμετωπίζοντας τον πιο θανατηφόρο λαβύρινθο που έχουν δει ως τώρα…

Υπερθέαμα και δέος για το τρίτο μέρος της ταινίας, βασισμένη στην  τριλογία "Ο Λαβύρινθος" του Τζέιμς Ντάσνερ, όπου η ιστορία κορυφώνεται μαζί με την αγωνία για την τύχη των Γκλέιντερς. Όπως και οι δύο πρώτες ταινίες, σημείωσε αντίστοιχα τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Ντίλαν Ο'Μπράιεν, Κάγια Σκοντελάριο και ο  Τόμας Μπρόντι- Σάνγκστερ.

Αστερίξ: Το μυστικό του μαγικού ζωμού - Asterix: The Secret Of The Magic Potion - Ξένη ταινία

Την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 21.00 το #OpenMyCinema φέρνει μία αγαπημένη ταινία για μικρούς και μεγάλους, την ταινία κινουμένων σχεδίων «ΑΣΤΕΡΙΞ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ -ASTERIX: THE SECRET OF THE MAGIC POTION», σε ελληνική μεταγλώττιση.

Έπειτα από ένα ατύχημα, ο Πανοραμίξ καταλαβαίνει ότι γερνά πια και αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να βρει έναν διάδοχο, για να του μεταβιβάσει τη μυστική συνταγή του Μαγικού Ζωμού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ένα μεγάλο και φιλόδοξο ταξίδι σε όλη τη Γαλατία ξεκινά, ψάχνοντας να βρουν τον άξιο αντικαταστάτη. Η απουσία τους όμως γίνεται αισθητή,  δίνοντας την ευκαιρία στον Καίσαρα να κατακτήσει επιτέλους το μικρό χωριό τους. Ή μήπως όχι;

Βασισμένο πάνω στα πασίγνωστα εικονογραφημένα βιβλία των Ρενέ Γκοσινί και Αλμπέρ Ουντερζό, οι πιο διάσημοι Γαλάτες επιστρέφουν με μια επική, όσο και ξεκαρδιστική περιπέτεια, για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Στις φωνές της ελληνικής μεταγλώττισης ακούγονται μεταξύ άλλων και η Τόνια Σωτηροπούλου που δανείζει τη φωνή της στη σπιρτόζα σύζυγο του Μαθουσαλίξ και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που δανείζει τη φωνή του στον πάντα αυστηρό Ιούλιο Καίσαρα. 

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 21.00 θα προβληθεί η ξένη ταινία «ΒΗΡΥΤΟΣ- BEIRUT» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Μια καθηλωτική περιπέτεια με τους Τζον Χαμ, Ρόζαμουντ Πάικ, Ντιν Νόρις, Λάρρυ Πάιν, Σι Γουίγκαμ.

Ο Μέισον Σκάιλς, είναι ένας Αμερικανός πρώην διπλωμάτης, ο οποίος έπειτα από μια προσωπική τραγωδία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Βηρυτό, πριν ξεσπάσει εκεί ο εμφύλιος, που θα άφηνε την πόλη σε ερείπια. Δέκα χρόνια αργότερα, βρίσκεται εγκατεστημένος στη Βοστώνη, πνίγοντας ακόμα τις αναμνήσεις του στο ποτό και χαραμίζοντας τα ταλέντα του ως διαμεσολαβητής σε τοπικές εργασιακές διαμάχες. Έπειτα, ωστόσο, από μια έκτακτη ανάθεση αποστολής εκ μέρους της CIA, θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα του Λιβάνου, προκειμένου να χειριστεί τις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση ενός παλιού του φίλου και πρώην συνεργάτη του. Σύντομα, όμως θα διαπιστώσει ότι βρίσκεται εκεί για κάτι πολύ περισσότερο… 

Με φόντο πραγματικά ιστορικά γεγονότα, μια ιστορία που εξελίσσεται ανάμεσα σε πολιτικά παιχνίδια, ρευστές συμμαχίες και δαιδαλώδεις ίντριγκες μεταξύ τοπικών και ξένων συμφερόντων, που συνθέτουν  την εκρηκτική ατμόσφαιρα στη Μέση Ανατολή.

Η ταινία ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλα και για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών Τζον Χαμ (Mad Men) και Ρόζαμουντ Πάικ (Gone Girl).

Οι καλύτερες ξένες ταινίες είναι στο #OpenMyCinema!