10-02-2021

Δύο ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο #OpenMyCinema αυτή την εβδομάδα

Kickboxer: Η τιμωρία - Kickboxer: Retaliation - Ξένη ταινία

Οι πρώτες τηλεοπτικές μεταδόσεις στο  #OpenMyCinema συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με μία καθηλωτική ταινία πολεμικών τεχνών, αλλά και μία αισθηματική ταινία με ένα ζευγάρι που μας μεταφέρει στη δεκαετία του 1980.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 23:00 θα μεταδοθεί η ταινία «KICKBOXER: Η ΤΙΜΩΡΙΑ» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Δημήτρη Λογοθέτη με τους Αλέν Μουσί, Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, Χάφπορ Γιούλιους Μπιόρνσον, Κρίστοφερ Λαμπέρ, Ροναλντίνιο και Μάικ Τάισον.

Έχοντας νικήσει τον Τονγκ Πο στην απόλυτη μονομαχία, ο Κερτ επιστρέφει στις ΗΠΑ για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, μακριά από τα ρινγκ. Σύντομα όμως, θα καταλάβει ότι δεν είναι εύκολο να δραπετεύσει από το παρελθόν του, αφού οι έμπιστοι του Τονγκ Πο τον αναζητούν και τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Ταϊλάνδη, για έναν τελευταίο -και θανάσιμο- αγώνα. Αντίπαλός του αυτή τη φορά ένας γιγαντόσωμος, θηριώδης μπράβος που ακούει στο όνομα Μονγκάτ…

Πρόκειται για μια ταινία με πολύ δυνατές σκηνές στην απόλυτη αναμέτρηση ανάμεσα στον μάστερ των πολεμικών τεχνών Αλέν Μουσί και το… «Βουνό» του Game of Thrones.

 

 Cruise - Ξένη ταινία

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 23:00 θα μεταδοθεί η αισθηματική ταινία δράσης «CRUISE», σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ρόμπερτ Ντ. Σίγκελ, με τους Σπένσερ Μπόλντμαν, Έμιλι Ραταϊκόφσκι, Λούκας Σαλβάνιο και Νόα Ρόμπινς.

Πρόκειται για μια μοναδική ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται στην δεκαετία του ’80 . Ο Τζίο Φορτουνάτο είναι ένας Ιταλοαμερικανός γοητευτικός εργάτης από μια φτωχογειτονιά της Νέας Υόρκης. Προσκολλημένος στα γρήγορα αυτοκίνητα της δεκαετίας του 80 και τις περιστασιακές σχέσεις, περνά το χρόνο του χωρίς κάποιο σκοπό, μέχρι που γνωρίζει μια εντυπωσιακή καλλονή της κοινότητας. Ο Τζίο την ερωτεύεται και αισθάνεται έτοιμος να γυρίσει το τιμόνι της ζωής του μαζί της, όμως η Τζέσικα δεν είναι σίγουρη ότι θέλει να τον ακολουθήσει...

Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι πρωταγωνιστών με φόντο την ανέμελη ατμόσφαιρα και τον ποπ ερωτισμό της δεκαετίας του 80.

 

#OpenMyCinema με ταινίες σε  πρώτη τηλεοπτική μετάδοση!