16-02-2021

Εικόνες με τον Τάσο Δούση από το μαγευτικό Λούξορ

Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Αίγυπτος, Λούξορ

   Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 20.00 ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Αίγυπτο με μια ονειρεμένη κρουαζιέρα στον ποταμό Νείλο!  

Πρώτη στάση της εκπομπής, η πόλη των Φαραώ, το Λούξορ. Εκεί ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ξεκινάνε την εκπομπή με… νυχτερινά «παζάρια» με ατμόσφαιρα άλλης εποχής, ανακαλύπτουν τον ομώνυμο Ναό, ο οποίος βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης, αλλά και ζουν μία ξεχωριστή εμπειρία, θαυμάζοντας την ευρύτερη περιοχή και τον Νείλο από αερόστατο! Φυσικά, από μία τέτοια περιπέτεια, δε θα μπορούσαν να λείψουν τα απρόοπτα…   

Ακόμα, επισκέπτονται το περίφημο Winter Palace - ένα παλάτι ξενοδοχείο.  

Στην Κοιλάδα των Βασιλέων θα μείνουν έκπληκτοι με τον τάφο του Τουταγχαμών και θα περπατήσουν ανάμεσα σε ταφικά μνημεία, έργα τέχνης για τους Φαραώ. 

Λίγο αργότερα, στο Καρνάκ, το σπίτι των θεών στο Λούξορ για 1300 χρόνια, θα ανακαλύψουν το υπαίθριο μουσείο που συνιστά το σύμπλεγμα του ναού, θαυμάζοντας παράλληλα τον μεγαλύτερο χώρο λατρείας της αρχαιότητας στον κόσμο.   

 Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο Λούξορ από τις Εικόνες και τον Τάσο Δούση, αυτή την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN. 

 

 «ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση κάθε Κυριακή στις 20.00 στο OPEN