26-02-2021

Η ταινία «ROCKETMAN» για τη ζωή του Έλτον Τζον σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο #OpenMyCinema

Rocketman - Ξένη ταινία

Την καθηλωτική ταινία για τη ζωή και την πορεία του Έλτον Τζον, «ROCKETMAN»,  φέρνει το #OpenMyCinema σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα στο OPEN.

Η ταινία είναι βιογραφική με έντονα τα στοιχεία του μιούζικαλ, αφού η μουσική είναι πάντα σε πρώτο πλάνο. Αναφέρεται στη ζωή του Ρέτζιναλ Ντουάιτ, ενός μικρού ντροπαλού πιανίστα και στην μεταμόρφωσή του σε έναν από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς, με παγκόσμια απήχηση, με το όνομα Έλτον Τζον. Από την απόρριψη των γονιών του ως την λατρεία του κοινού, από τη σχέση του με τον μουσικό μάνατζερ, Τζον Ρέιντ, ως την προσωπική πτώση και επάνοδο, ένας ανηφορικός δρόμος με όχημα το μουσικό ταλέντο του ανάμεσα σε δύσκολα εμπόδια, ουσίες, επιτυχίες και στιγμές δόξας. Δυνατές ερμηνείες από τους ηθοποιούς, σε μία ταινία που ταξιδεύει τον τηλεθεατή στον μαγικό κόσμο της μουσικής και της δόξας μέσα από την διαδρομή του Έλτον Τζον.

Μια μεγάλη κινηματογραφική αλλά και εμπορική επιτυχία, που άγγιξε τα 200 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς. O πρωταγωνιστής Τάρον Έτζερτον, κέρδισε τη Χρυσή σφαίρα Α΄ανδρικού ρόλου και η ταινία κέρδισε το Όσκαρ® στην κατηγορία του πρωτότυπου τραγουδιού μεταξύ πλήθους υποψηφιοτήτων και βραβεύσεων.

Η σκηνοθεσία είναι του Ντέξτερ Φλέτσερ και το σενάριο του Λι Χολ. Πρωταγωνιστούν οι  Τάρον Έτζερτον, Τζέιμι Μπελ, Ρίτσαρντ Μάντεν και Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

Οι καλύτερες ξένες ταινίες είναι στο #OpenMyCinema!