04-03-2021

Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδάει σήμερα στο «Style Me Up» για πρώτη φορά το καινούργιο του τραγούδι και το πάρτυ ξεκινά!

Style Me Up

Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδάει σήμερα στο «Style Me Up» για πρώτη φορά το καινούργιο του τραγούδι και το πάρτυ ξεκινά! 

 

Τσικνοπέμπτη σήμερα και το «Style Me Up» έχει ετοιμάσει τις καλύτερες εκπλήξεις, σε ένα επεισόδιο γεμάτο κέφι, τραγούδι και χορό. 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και το αφιερώνει στην Μαρία Μπακοδήμου και στους αγαπημένους του Fashion Experts, σήμερα στις 14.00 στο OPEN

Μαζί με την παρτενέρ του ο Beauty Expert του «Style Me Up», χορεύει, τραγουδά και ξεσηκώνει την Μαρία Μπακοδήμου, την Υβόννη Μπόσνιακ, τον Γιάννη Λάσκο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο Δημήτρης μάλιστα δεν μπορεί να σταματήσει να σιγοτραγουδά καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου και δηλώνει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για σίγουρο σουξέ! 

Μέσα σε αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα θα πρέπει όμως όλοι να συγκεντρωθούν και να πιάσουν δουλειά αφού η σημερινή παίκτρια, η Κυριακή, θέλει επειγόντως να αλλάξει την εμφάνισή της και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Με το μότο «τέσσερα παιδιά, ένας άνδρας κι από στυλ... μηδέν», διαλέγει τον Γιάννη Λάσκο και αφήνεται στα χέρια του. 

Όταν βέβαια πηγαίνουν στο Mall ο Γιάννης αποπροσανατολίζεται από τις μυρωδιές της Τσικνοπέμπτης που κατακλύζουν το πλατό και πέφτει πάνω στα σουβλάκια. Ευτυχώς η Κυριακή τον επαναφέρει στην τάξη και μαζί δοκιμάζουν όχι μόνο υπέροχα outfits αλλά και μοναδικά αποκριάτικα καπέλα. 

Στο Beauty, ο Τρύφωνας εξαντλημένος από το τραγούδι και το χορό πιο πολύ τρώει πάρα κουρεύει. "Μία που το τσικνίζουμε, να το τσικνίσουμε" λέει στην Αθηνά που τον παροτρύνει να σταματήσει και να αφήσει κάτι και για την παίκτρια. 

Στο τέλος, πάντως, η Κυριακή ομολογεί ότι πέρασε την πιο ωραία Τσικνοπέμπτη της ζωής της και αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη από το αποτέλεσμα! 

«Style Me Up» καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή στις 14.00 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ