05-03-2021

Με μεγάλο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό το χθεσινό …Και εγένετο Ελλάς για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια

Αφιέρωμα 1821 Ιωάννης Καποδίστριας

Η μεγάλη αφιερωματική σειρά ντοκιμαντέρ  του OPEN για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση …ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΛΛΑΣ σε παρουσίαση του Γεώργιου Σαρρή έκλεισε χθες τον 2ο κύκλο της με την προβολή του επεισοδίου για τη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα πολιτικού Ιωάννη Καποδίστρια. 

 

Ένα ξεχωριστό επεισόδιο για τον πρώτο Κυβερνήτη του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους, με μεγάλες συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων ανάμεσά τους, ο  πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κος. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ελληνική Δημοκρατία κος. Αντρέι Μάσλοβ, η διακεκριμένη Καθηγήτρια Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κα Μαρία Ευθυμίου, η απόγονος του Ι.Καποδίστρια κα Ναταλία Καποδίστρια κ.α. 

 

Με ένα ιστορικό περιεχόμενο αλλά και με ιστορική συνέπεια και ακρίβεια στην έρευνα, το ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΛΛΑΣ του OPEN για τον Ιωάννη Καποδίστρια, σημείωσε χτες τηλεθέαση 7,7% στα δυναμικά κοινά 18-54 και 9,6% στο ανδρικό κοινό 25-54. 

  

Ο τρίτος κύκλος της σειράς για τις μεγάλες προσωπικότητες που άφησαν στίγμα από το 1830 μέχρι σήμερα, ξεκινάει την επόμενη Πέμπτη 11 Μαρτίου στο OPEN, ενώ με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ετοιμάζεται ένα special επεισόδιο που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά. 

 

www.tvopen.gr/200xronia 

#EgenetoEllas 

#EisaiOPEN 

 

 

 

 

Δείτε την εκπομπή