09-03-2021

Ένα ξεχωριστό επεισόδιο «….και εγένετο Ελλάς» ειδικά αφιερωμένο στα παιδιά

Εγένετο Ελλάς - Ξεχωριστό διαδικτυακό επεισόδιο

Ένα ξεχωριστό επεισόδιο «….και εγένετο Ελλάς» ειδικά αφιερωμένο στα παιδιά

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.tvopen.gr/egenetokids

 

 

Η εκπομπή του OPEN «…και εγένετο Ελλάς» για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, λίγο πριν ολοκληρώσει τον κύκλο της, ετοιμάζει ένα ειδικό επεισόδιο αφιερωμένο στα παιδιά, το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 16:00.

 

Το OPEN φέτος γιορτάζει τα 200 χρόνια από την Επανάσταση με την παραγωγή και την προβολή της σειράς ντοκιμαντέρ «….και εγένετο Ελλάς»,  η οποία ταξίδεψε τον τηλεθεατή από την αρχή της Επανάστασης φτάνοντας μέχρι και τη σύγχρονη ιστορία. Στην εκπομπή έχουν μιλήσει μέχρι στιγμής οι απόγονοι των ηρώων, ιστορικοί αλλά και πολιτειακοί εκπρόσωποι οι οποίοι περιέγραψαν βήμα-βήμα την ιστορία του τόπου. Από το πώς φούντωσε η ανάγκη για Ελευθερία, την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας, τις σημαντικότερες μάχες, τους σημαντικότερους ήρωες, την ίδρυση του ανεξάρτητου ελληνικού κράτους μέχρι το σήμερα και τη νεότερη ιστορία.

 

Το λόγο τώρα έχουν τα παιδιά. Οι συνεχιστές της ελληνικής ιστορίας. Το OPEN προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό επεισόδιο όπου θα κάνουν τις ερωτήσεις  τους στους ιστορικούς της εκπομπής και μαζί θα αποκωδικοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα γεγονότα της εποχής.

 

Ο Γεώργιος Σαρρής υποδέχεται το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 16:00 τους μικρούς μας φίλους και μαζί με τους ιστορικούς θα συζητήσουν για τη ζωή των παιδιών στην Επανάσταση, ποια ήταν η καθημερινότητά τους, για τους αγαπημένους τους ήρωες, τις σημαντικότερες μάχες και θα λύσουν όλες τις απορίες που μπορεί να έχουν για εκείνη την περίοδο.

 

Μπορούν όλα τα παιδιά ηλικίας 8-12 ετών να δηλώσουν συμμετοχή για το ειδικό αυτό επεισόδιο, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του opentv.gr στο www.tvopen.gr/egenetokids.

 

Η συμμετοχή των παιδιών στην εκπομπή θα προκύψει μετά από κλήρωση. Το επεισόδιο θα προβληθεί ζωντανά το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 16.00 από την υβριδική τηλεόραση του OPEN και από τo opentv.gr.

 

Ελάτε να ταξιδέψουμε στον κόσμο της Ιστορίας και να γνωρίσουμε τους αγαπημένους μας ήρωες!

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.tvopen.gr/egenetokids.

 

 Δείτε το τρέιλερ