12-03-2021

Ακόμα πιο υψηλά νούμερα για το ΒΙΝΥΛΙΟ στο OPEN

VINΥΛΙΟ

Ακόμα πιο υψηλά νούμερα για το ΒΙΝΥΛΙΟ στο OPEN

με 17.7% στα δυναμικά κοινά.

 

 

Με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Eurovision, το ΒΙΝΥΛΙΟ και χθες κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, σημειώνοντας πρωτιά με μέσο όρο τηλεθέασης 17,7% στο δυναμικό κοινό 18-54, νούμερα που είναι ακόμα πιο υψηλά από την  πρεμιέρα του (16,9%). Ειδικότερα στους άντρες 18-54 το ΒΙΝΥΛΙΟ σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 20,2% ενώ την εκπομπή παρακολούθησαν, έστω και για ένα λεπτό, 1.835.000 τηλεθεατές.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Χρήστος Κιούσης μας ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο σε μοναδικές εμφανίσεις της Eurovision και μας χάρισαν ανέμελες και πολύ όμορφες στιγμές, μέσα από ακόμα ένα ζωντανό διαδραστικό ΒΙΝΥΛΙΟ, με το κοινό να αγκαλιάζει θερμά αυτή τους την προσπάθεια, συμμετέχοντας ενεργά και στέλνοντας τα δικά τους σπιτικά video, ειδικά φτιαγμένα για το χθεσινό επεισόδιο.

Με καλεσμένους-έκπληξη την Μπέσυ Αργυράκη, η οποία μίλησε για την ιστορική συμμετοχή της στην Eurovision με το “Μάθημα Σολφέζ”, αλλά και τον Θάνο Καλλίρη για τη συμμέτοχή του με τους BANG και το “STOP”, η παρέα του ΒΙΝΥΛΙΟΥ ξαναέζησε εκείνες τις στιγμές μέσα από τα λόγια των ίδιων των πρωταγωνιστών.

 

ΒΙΝΥΛΙΟ κάθε Πέμπτη στις 21:00 στο OPEN!