16-03-2021

Οι Εικόνες με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στη Στοκχόλμη

Εικόνες - Σουηδία - Δελτίο τύπου

   Την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 20.00 ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη Σουηδία , τη βασίλισσα της Σκανδιναβίας! 

Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή συνεχίζει τα ονειρεμένα ταξίδια της και μέσα από τέσσερα  μοναδικά επεισόδια,  ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θα αναδείξουν τα παραμυθένια χιονισμένα τοπία της Σουηδίας, τα αρχιτεκτονικά θαύματα αυτής της χώρας αλλά θα μας συστήσουν και τους καλοκάγαθους κατοίκους της.  

Πρώτη στάση της εκπομπής η περίφημη «Βενετία του Βορρά», η Στοκχόλμη. Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σουηδίας ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θα ανακαλύψουν τη Gamla Stan, την παλιά πόλη της Στοκχόλμης, θα ενθουσιαστούν από τα πολύχρωμα κτήρια της θρυλικής πλατείας Stortorget και θα εντυπωσιαστούν από τα Βασιλικά Ανάκτορα.    

Στη συνέχεια, θα θαυμάσουν από κοντά το Δημαρχείο, ένα κομψοτέχνημα ορόσημο της πόλης, θα μάθουν την ενδιαφέρουσα ιστορία του Βασιλικού Θεάτρου, αλλά και του πρωτότυπου αγάλματος που διακοσμεί τον περίβολό του, και θα περπατήσουν στην Όστερμαλμ, σε έναν από τους ομορφότερους δρόμους της Στοκχόλμης.      

Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες θα αναγκάσουν τον Τάσο Δούση και την ομάδα του να κάνουν ένα διάλειμμα για fika (το διάλειμμα στα σουηδικά) σε ένα από τα παλαιότερα cafe της Στοκχόλμης και να δοκιμάσουν το καλύτερο φιλέτο τάρανδου, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες δυνάμεις για να θαυμάσουν το Παγοδρόμιο μέσα από εντυπωσιακές νυχτερινές εικόνες!!!    

Μείνετε συντονισμένοι!  Ένα συναρπαστικό επεισόδιο με μαγευτικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» από τον Τάσο Δούση, αυτή την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 20.00 στο OPEN. 

 

Δείτε το τρέιλερ

 

 

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση κάθε Κυριακή στις 20.00 στο OPEN