16-03-2021

Το ελαιόλαδο, η μαστίχα και το μέλι πρωταγωνιστούν στις «Γλυκές Αλχημείες»

Γλυκές Αλχημείες - ελαιόλαδο, μαστίχα, μέλι

Ο Στέλιος Παρλιάρος στις «Γλυκές Αλχημείες» αυτό το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 20.00, στο OPEN, εμπνέεται από τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης και δημιουργεί τρία εκπληκτικά γλυκά, γεμάτα γεύσεις και αρώματα. Το ελαιόλαδο, η μαστίχα και το μέλι πρωταγωνιστούν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις! 

Ο Στέλιος αποφασίζει να αξιοποιήσει το «υγρό χρυσάφι» της μεσογειακής διατροφής σε μια πρωτότυπη τούρτα. Αυτή η τούρτα σοκολάτα με ελαιόλαδο έχει πλούσια, ξεχωριστή γεύση που θα σας εντυπωσιάσει.  

Στη συνέχεια, ο Στέλιος δείχνει βήμα-βήμα πως φτιάχνεται το σπιτικό υποβρύχιο, χρησιμοποιώντας ένα ξεχωριστό υλικό, την υπέροχη μαστίχα.  

Για το τέλος το μενού έχει ένα υγιεινό, λαχταριστό και πανεύκολο κέικ που οφείλει τη γλύκα του στο μέλι που περιέχει. Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! 

Οι «θησαυροί» της ελληνικής γης, αυτό το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 20.00 στις «Γλυκές Αλχημείες», στο OPEN!  

«Γλυκές Αλχημείες» κάθε Σάββατο στις 20:00 στο OPEN

#glykesalchimies_official