02-04-2021

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ο τελικός του Copa del rey στο OPEN το Σάββατο 03/04 στις 22:30

Copa Del Rey

Ο τελικός του Copa del rey ζωντανά και αποκλειστικά στο OPEN 

Η πρώτη βασκική μάχη στην ιστορία των τελικών του Copa del Rey έρχεται στο OPEN!

Το Σάββατο 3 Απριλίου 2021, στις 22:30 το βράδυ, σε απευθείας μετάδοση από την ελεύθερη τηλεόραση του OPEN, Ρεάλ Σοσιεδάδ και Αθλέτικ Μπιλμπάο μονομαχούν στο στάδιο Καρτούχα της Σεβίλλης με έπαθλο το «κύπελλο του βασιλιά».

 

Έναν ολόκληρο χρόνο μετά την προγραμματισμένη διεξαγωγή του τελικού, πέρυσι τον Απρίλιο, και την αναβολή του λόγω της πανδημίας, έφτασε επιτέλους η ώρα για τη διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου από τους άσπονδους εχθρούς της χώρας των Βάσκων.

Στην πορεία της έως τον τελικό η Αθλέτικ Μπιλμπάο απέκλεισε, μεταξύ άλλων, την Μπαρτσελόνα και το Σάββατο διεκδικεί το 24ο κύπελλο της ιστορίας της, αλλά πρώτο μετά το 1984. Απέναντι της θα παραταχθεί η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που έθεσε νοκ άουτ στον προημιτελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης και διεκδικεί μόλις το τρίτο τρόπαιο της ιστορίας της, για πρώτη φορά μετά το 1988.

 

Το Σάββατο 3 Απριλίου, στις 22:30 το βράδυ, συντονιστείτε στην τηλεόραση του OPEN και απολαύστε σε απευθείας μετάδοση από το στάδιο “Καρτούχα” της Σεβίλλης τον πρώτο βασκικό τελικό του Copa del Rey ανάμεσα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ  και την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε περιγραφή του Μανώλη Σφακάκη και του Γιώργου Τσαντάκη.

 

 

 

#eisaiOPEN

#OPENtv