13-04-2021

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στην Βαρκελώνη

Εικόνες - Βαρκελώνη - Δελτίο τύπου

   Την Κυριακή 18 Απριλίου στις 20.00 ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη Βαρκελώνη, την πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Πρώτος σταθμός του ρεπορτάζ στην πανέμορφη Βαρκελώνη η Λα Ράμπλα, ο πιο ζωντανός πεζόδρομος του κόσμου.  Εκεί ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του θα θαυμάσουν την πλατεία Καταλονίας, το σημείο μηδέν της Βαρκελώνης, και το Παλάου Γκουέλ, το αριστούργημα του Γκαουντί στον συγκεκριμένο πεζόδρομο.

Στη συνέχεια θα κάνουν βόλτα στην γοτθική πόλη της Βαρκελώνης και θα επισκεφτούν τον Καθεδρικό Ναό, μία από τις πιο παλιές εκκλησίες του κόσμου ενώ θα μείνουν έκπληκτοι με τη Βασιλική πλατεία, το πιο όμορφο μέρος στη μεσαιωνική πόλη της Βαρκελώνης.

Αμέσως μετά θα επισκεφτούν το Πάρκο Γκουέλ το οποίο είναι σαν να βγήκε από παραμύθι, θα θαυμάσουν μερικά από τα ομορφότερα κτήρια στον κόσμο στη συνοικία Εσάμπλε και θα μείνουν κατάπληκτοι με την Κάζα Μιλά, την περίφημη πολυκατοικία του Γκαουντί.                

Μείνετε συντονισμένοι!  Ένα συναρπαστικό επεισόδιο με μαγευτικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» από τον Τάσο Δούση, αυτή την Κυριακή 18 Απριλίου στις 20.00 στο OPEN.

 

Δείτε το τρέιλερ

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση κάθε Κυριακή στις 20.00 στο OPEN!