20-04-2021

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στην Βαρκελώνη

Εικόνες με τον Τάσο Δούση - Βαρκελώνη

Την Κυριακή 25 Απριλίου στις 20.00 ο Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» συνεχίζουν το ταξίδι τους στη Βαρκελώνη, στην πανέμορφη πόλη της Ισπανίας. 

 

 Επισκέπτονται την επιβλητική Σαγράδα Φαμίλια, την εμβληματική αυτή εκκλησία, την Κάζα Μπατλό, το διαμάντι της Βαρκελώνης, αλλά και την πλατεία Ισπανίας η οποία είναι και η μεγαλύτερη της Βαρκελώνης.

 

Στη συνέχεια ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του κάνουν μια στάση στο Σαμπανιέτ το οποίο αποτελεί ένα από τα παλαιότερα εστιατόρια της πόλης.

 

Ανεβαίνουν στον λόφο του Μονζουίκ για να θαυμάσουν την πανοραμική θέα, επισκέπτονται το Ισπανικό Χωριό για να δουν σε μικρογραφία γειτονιές της Ισπανίας και  «χάνονται» στη Μποκερία, την πανέμορφη αγορά της Βαρκελώνης. 

 

Τελευταίοι σταθμοί του ρεπορτάζ, στο καταπληκτικό αυτό ταξίδι στη Βαρκελώνη, η Μονσεράτ και συγκεκριμένα προσκύνημα στη μαύρη θαυματουργή Παναγία, η Χιρόνα που αποτέλεσε το σκηνικό γυρισμάτων του «Game of Thrones» και η Μπαρτσελονέτα εκεί όπου μπορεί κανείς να ζήσει τον αληθινό ρυθμό ζωής στη Βαρκελώνη. 

 

Μείνετε συντονισμένοι!  Ένα συναρπαστικό επεισόδιο με μαγευτικές «ΕΙΚΟΝΕΣ» από τον Τάσο Δούση, αυτή την Κυριακή 25 Απριλίου στις 20.00 στο OPEN.

 

Δείτε το τρέιλερ

 

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση κάθε Κυριακή στις 20.00 στο OPEN!