22-04-2021

Το OPEN αυτό το Πάσχα στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Χαμόγελο του Παιδιού - Πάσχα 2021

Το OPEN αυτό το Πάσχα στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» και βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που μας χρειάζονται 

 

Αυτό το Πάσχα το OPEN στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού» με στόχο να φέρει το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά, προσφέροντάς τους ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι

 

Οι ανάγκες του οργανισμού είναι και αυτή την περίοδο πολύ αυξημένες και χρειάζεται η συνδρομή όλων για να στηριχτεί το σπουδαίο αυτό έργο που κάνει τόσα χρόνια το «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο στόχος είναι να καταφέρουμε να προσφέρουμε το πασχαλινό τραπέζι στα παιδιά και να δώσουμε την ζεστασιά που τόσο χρειάζονται, ειδικά αυτές τις Άγιες Μέρες του Πάσχα. Με μια πολύ μικρή κίνηση μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, όπως και όσο μπορεί ο καθένας. Και η πιο μικρή προσφορά έχει πολύ μεγάλη αξία! 

 

Οι τρόποι για να βοηθήσουμε είναι πολύ απλοί: 

 

 

(Χρέωση: κλήση από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, αποστολή μηνύματος χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας) 

 

Τα Κέντρα Στήριξης του Οργανισμού βρίσκονται στις εξής περιοχές: Μαρούσι, Ίλιον, Θεσσαλονίκη,  Πάτρα, Πύργος, Κόρινθος, Χαλκίδα, Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Λάρισα, Τρίπολη,  Καβάλα, Λέσβος. Επίσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» λειτουργεί: 

Κέντρο ∆ιαχείρισης και ∆ιανομής Προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη Αττικής (Εγκαταστάσεις Ο.Κ.Α.Α.) και στη Νέα Μάκρη Αττικής. 

 

Αυτό το Πάσχα «είμαστε OPEN»! Γιατί για να φωτίσεις το πρόσωπο ενός παιδιού αρκεί να το κάνεις να χαμογελάσει! 

 

Δείτε το τρέιλερ