04-06-2021

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Η εποχή των δεινοσαύρων» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο ΟΡΕΝ

Η εποχή των δεινοσαύρων - Dino Time - Ξένη ταινία

 

Η ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, «Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, στο OpenMyCinema, το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 21.00.

 

 

Συνεχίζονται οι πρώτες προβολές στο OpenMyCinema και αυτή την εβδομάδα οι μικροί μας φίλοι -και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια θεαματική οικογενειακή περιπέτεια με πρωταγωνιστές τους μοναδικούς δεινόσαυρους.

 

 

Τρία μάλλον άτακτα παιδιά θα ενεργοποιήσουν κατά λάθος μια χρονομηχανή που θα τα οδηγήσει 65 εκατομμύρια χρόνια πίσω, στην εποχή των δεινοσαύρων! Εκεί θα έρθουν αντιμέτωπα με έναν καλόκαρδο Τυρανόσαυρο, ο οποίος διευθύνει ένα ορφανοτροφείο δεινοσαύρων. Η παρέα των μικρών φίλων θα κάνουν πολύ γρήγορα φιλία με τους μικρούς δεινόσαυρους, σύντομα όμως θα βρεθούν στο επίκεντρο μιας απρόβλεπτης περιπέτειας.

 

Ένα ονειρικό ταξίδι στο χρόνο με αγαπημένους ήρωες. Στις φωνές της ελληνικής μεταγλώττισης ακούγονται οι Γιώργος Σκουφής, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Βασίλης Μήλιος, Μαρία Ζερβού, Θοδωρής Σμέρος, Ρία Απέργη, Χρήστος Θάνος, Σοφία Καψαμπέλη, κ.α.

 

 

«Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ» σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, το Σάββατο 5 Ιουνίου στις 21.00 στο Open.

 

Δείτε το τρέιλερ