09-06-2021

Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα - Δελτίο Τύπου

Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN! 

 

 

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

 

Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

 

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

 

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα.

 

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία.

 

Σήμερα, Τετάρτη 9 Ιουνίου στις 15:15 ο Βαγγέλης ξεκινάει με ελληνική κουζίνα και ψητές μελιτζάνες με ντομάτα και φέτα. Μία ποικιλία από μπρουσκέτες στη συνέχεια για μπίρα ή κρασί. Στην «γρήγορη συνταγή της ημέρας»  ψήνουμε χοιρινά μπριζολάκια και πανσέτες με μέλι και πορτοκάλι. Δοκιμάζουμε βιολογική τσιπούρα με βλίτα και φασολάκια γιαχνί ένα νόστιμο και υγιεινό πιάτο. Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης δείχνει πώς φτιάχνεται βήμα βήμα η αφράτη και αρωματική Φανουρόπιτα.

Την Πέμπτη 10 Ιουνίου στις 15:15  στο «Κάθε Μέρα Chef», το επεισόδιο ξεκινάει με μία ξεχωριστή λιχουδιά: Μίνι κις με τορτίγιες! «Υγιεινά αλλά νόστιμα» για την συνέχεια και ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα βήματα για πεντανόστιμα μπιφτέκια κοτόπουλου καπρέζε.

Στη γρήγορη συνταγή της ημέρας μαγειρεύει σπαγγέτι με σολομό, κολοκυθάκια και κρόκο. Την ώρα του γλυκού φτιάχνει μία πεντανόστιμη τάρτα σφολιάτας με αμυγδαλόκρεμα και βερίκοκα.

 

Την Παρασκευή 11 Ιουνίου στις 15:15 στο «Κάθε Μέρα Chef» ο Βαγγέλης δείχνει βήμα- βήμα πώς να φτιάξουμε ιταλικές γεμιστές κουλούρες με αλλαντικά και τυριά. Δοκιμάζουμε ντοματοσαλάτα με φασολάκια, βασιλικό και μους φέτας. Στην ενότητα «Η γρήγορη συνταγή της ημέρας» μαγειρεύει το πιο νόστιμο ψητό κοτόπουλο με αρωματική σάλτσα και πατάτες με μόνο 4 υλικά! Σάντουιτς με meat free λουκάνικα, μία διαφορετική γευστική πρόταση για την συνέχεια. Και στη «Ζαχαροπλαστική για όλους» ο Βαγγέλης δείχνει πώς να φτιάξουμε τούρτα τιραμισού με καλοκαιρινά φρούτα.

 

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!

 

“Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN