06-07-2021

Η Ιωάννα Λίλη, καλεσμένη στο Καλοκαίρι #not, μιλάει για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο OPEN αλλά και για την οικογένειά της

Ιωάννα Λίλη, καλοκαίρι #not

Η Ελένη Τσολάκη υποδέχτηκε σήμερα την αγαπημένη Ιωάννα Λίλη στο πλατό του Καλοκαίρι #not και οι δυο τους μίλησαν για όλα! Η Iωάννα μίλησε για την «ΠΡΟΚΛΗΣΗ», την εκπομπή που θα παρουσιάζει από την νέα σεζόν στο OPEN, όπου και θα υποδέχεται σπουδαίους αθλητές που έχουν διαγράψει μια λαμπρή διαδρομή, ο καθένας στο άθλημά του. Μία «ΠΡΟΚΛΗΣΗ» όμως τους περιμένει και η Ιωάννα τους προ(σ)καλεί να δοκιμαστούν και σε ένα τελείως διαφορετικό άθλημα!

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε στην Ελένη Τσολάκη και στο Καλοκαίρι #not και για την οικογένειά της, τα δύο της παιδιά και τους προβληματισμούς της αλλά φυσικά και για τον σύζυγό της, τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Μίλησε για το τι κρατάει ένα ζευγάρι ενωμένο και για τη σημασία που έχει η επικοινωνία των γονιών με τα παιδιά τους. Ακόμα εξομολογήθηκε τα όνειρα που κάνει για τα παιδιά της. Το Καλοκαίρι #not της επεφύλασσε και μία μικρή έκπληξη για τα γενέθλιά της!

 

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα

 Η τούρτα – έκπληξη για τα γενέθλια της Ιωάννας Λίλη

 Η Ιωάννα Λίλη για τη νέα εκπομπή του OPEN «Η πρόκληση»

Η Ιωάννα Λίλη για τη νέα της εκπομπή στο OPEN «Η πρόκληση» και την οικογένειά της